Paolo Roberto

Lämnade död höna på storbondens trappa – utskickad från ”Farmen”

Paolo Roberto kom med beskedet

Av: 

Alex Hartelius

NÖJE

Maria Bjerkheden kastades ut från ”Farmen” efter att ha lagt en död höna på trappan till storbondens residens – något som storbonden Mahsa Farajollahi upplevde som ett hot.

Nu rasar Maria över produktionens beslut att skicka hem henne.

– Jag var bara jävligt less, säger hon till Nöjesbladet.

”Farmen”-deltagaren Maria Bjerkheden, 52, blev utkastad från programmet efter att ha lagt en död höna på trappan till storbonden Mahsa Farajollahis, 30, stuga, vilket från storbondens sida uppfattades som ett hot.

– Jag har höns själv och det är inte en stor grej att en höna dör. Frågan är vad man gör med den när det är så varmt. På farmen äter man allt som rör sig och då har tydligen Mahsa upplevt det här som ett hot, säger Maria till Nöjesbladet.

Maria beskriver det som att kalabalik uppstår på gården och att produktionen tar de andra deltagarna åt sidan för att förhöra dem om situationen.

När Paolo Roberto sedan dyker upp för att prata med Maria förstår hon att det handlar om den döda hönan.

Skickades hem av Paolo Roberto

– Han sa att jag inte fick vara kvar eftersom jag var för hård mot de andra farmarna och inte visade någon respekt för djuren. Då höll jag på att dö. Jag orkar inte. Då sa jag ”Det är i alla fall inte ett hästhuvud i någons säng”. Han är ju italienare och borde förstå den vinken.

Mahsa säger till Nöjesbladet att det är tråkigt att Maria blev utskickad och att hon gärna hade haft henne kvar i programmet.

– Innerst inne vet jag att ingen av oss menade eller ville något illa. Dock finns det gränser på hur man behandlar varandra och tyvärr så brast det för henne denna gången. Jag blev jätteledsen över situationen, kände mig hotad och kränkt och på farmen vill jag kunna känna mig trygg, säger Mahsa.

Maria har i dag förstått att Mahsa upplevt det som ett hot, även om hon själv inte håller med.

– Jag tror hon mest uppfattar det som ett hot för att hon upplever döda djur som äckliga, hon är ju livrädd för katter, säger Maria.

Farmen-Maria: ”Jävligt less”

Du ångrar inte den döda hönan?

– Nej det gör jag inte. Det är väldigt sällan jag ångrar saker. Var skulle jag annars ha lagt den?

Det vet ju inte jag?

– Nä precis, skulle jag lagt den i solen? Det fanns inget kylrum någonstans och Mahsa ville ta alla beslut. Hon tyckte jag hade problem att ta order men jag gjorde ju bara som jag blivit tillsagd.

Hur kändes det att lämna ”Farmen”?

– Jag var bara jävligt less. Jag hade slitit som ett jävla djur och hoppades att det skulle synas. Så här i efterhand blir man otroligt besviken eftersom det ser ut som jag går och drar benen efter mig. Jag var inte tillräckligt intressant för produktionen eftersom jag jobbade och höll käften.

Har du någon kontakt med Mahsa idag?

– Du är inte klok. Jag är väl hennes största hatobjekt förutom Göran. Nej herregud, vi är från två olika planeter. Jag står med fötterna på jorden och inte ett nystädat kontor.

Maria hintar om att det kommer fortsätta att storma på ”Farmen”.

– Du kommer att få ringa andra. Det blir värre. Det blir kaos.

ANNONS

3 för 2 på allt smink från Bare Minerals! Passa på att köpa dina favoriter.

Extern länk från Lyko

Gå till kampanjen

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Paolo Roberto

LÄS VIDARE

De blev utkastade ur dokusåporna – så lever de i dag

ÄMNEN I ARTIKELN

Paolo Roberto

Farmen