Britney: Jag vill ha barn med David

NÖJE

Sångerskan öppnar upp om livet med pojkvännen

1 av 3 | Foto: Britney Spears vill skaffa fler barn med pojkvännen David Lucado.

Baby... One more time.

Nu är Britney Spears, 32, kär igen.

– Jag bara gillar honom. Jag älskar honom, säger hon i en ny intervju.

De har varit kära i nio månader.

Men först nu öppnar Britney Spears upp om mannen som stulit hennes hjärta.

– Jag träffade honom på en fest. Mina vänner presenterade mig för honom och jag spenderade resten av festen med honom. Det kom direkt… Han är väldigt passionerad och rolig och sexig. Jag vet inte, jag bara gillar honom - jag älskar honom, säger Britney Spears till talkshowvärden Ellen DeGeneres skriver Contactmusic.

”Jag är kär”

Den hemlige kärleken heter David Lucado. Paret sågs för första gången tillsammans i februari i år, när de var ute på alla hjärtans dag.

– Jag är kär. Jag gillar faktumet att han är väldigt envis och fast i sina banor. Han är en enkel man. Jag avgudar honom. Han är väldigt rolig och passionerad. Jag älskar att han är passionerad i allt han gör. Det är smittande, säger hon till Entertainment Tonight enligt E! Online.

Men alla är inte helt säkra på David.

Bröt upp med exet en månad före

Britney Spears pappa, James Spears, gjorde en bakgrundskoll på dotterns nya pojkvän så att inget fuffens var i görningen.

– Min pappa är lite galen, förklarar Britney för tidningen.

Mer säger popstjärnan inte om saken.

I stället öppnar Britney Spears upp för möjligheten att skaffa fler barn. Hon har sedan tidigare sönerna Sean Preston, 8, och Jayden James, 7, med ex-maken Kevin Federline, men berättar att hon vill ha fler.

– Jag vill gärna ha fler barn, slå mig till ro… Ha barn, kanske tvillingar, och gifta mig. Det skulle vara trevligt, säger hon till RTL enligt E! Online.

Britney Spears var tidigare förlovad med sin forne agent, Jason Trawick. Paret bröt upp i januari i år efter tre år tillsammans, en månad innan hon träffade David Lucado.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!