Här kärleksfirar Carina Berg med fästmannen

avJakob Meijer

Carina Bergs nye kärlek, fotbollsproffset Erik Johansson har flyttat hem till Stockholm.

Och när Johanssons Djurgården vann i helgen firade han med att ge sin fästmö en segerkyss.

– Hon är en fantastisk människa, har Erik Johansson tidigare sagt till Aftonbladet.

Det var i november förra året som Carina Berg, 40, visade upp sin nye kärlek, Erik Johansson, 29, på Instagram. Knappt ett halvår senare avslöjade paret att de förlovat sig.

Erik Johansson, som tidigare spelat i Köpenhamn, valde i juni att skriva på för Djurgårdens IF. Han berättade då för Sportbladet att en stor anledning till flytten var just Carina Berg.

– Livet tar sina svängar ibland. Jag är stolt över att ha tagit det här beslutet. Det har utvecklat mig mycket att träffa Carina. Hon är en fantastisk människa som lär mig mycket av utanför planen, säger, sa Erik Johansson i juni till Sportbladet.

Carina Berg har synts på flera av sin fästmans matcher sedan det blev officiellt att de är ett par. Och när Djurgården hemmabesegrade Häcken i söndags var hon självklart på plats. Erik Johansson passade på att fira segern med att möta sin fästmö i publiken och ge henne en kyss.

1 av 2 | Foto: Anna Tärnhuvud / AFTONBLADET
Carina Berg.

Planerar vinterbröllop

Det nyförlovade paret planerar nu för ett vinterbröllop, skriver Expressen.

– Vi har lite planer på bröllop men jag pratar inte gärna om det i media, har han tidigare sagt till tidningen.

Carina Berg var tidigare gift med programledaren Kristian Luuk, 52. Hösten 2016 meddelade Berg och Luuk, som har ett barn tillsammans, att de begärt skilsmässa.

De har sedan dess valt att hålla låg profil när det kommer till separationen, men nyligen berättade Kristian Luuk i P4:s ”Karlavagnen” att han ännu inte kommit över skilsmässan med Berg.

– Jag har varit med om både glada dagar och superjobbiga dagar, där jag knappt orkat kliva ur sängen, sa han i programmet.

ARTIKELN HANDLAR OM