Madonna är gravid - därför flyttar hon hem igen

NÖJE

LONDON

Madonna, 44, är gravid i femte månaden.

Och nu verkar det som om graviditetsryktet verkligen har substans.

Det är det väntade barnet som fått paret Madonna och Guy Ritchie att flytta till Los Angeles.

Foto: Madonna.

Strax före jul packade paret väskorna och flyttade till USA från London. Dottern Lourdes har fått plats i en skola i Kalifornien och den hemska engelska vintern var ursäkten.

- Något är på gång, sade Guy Ritchies pappa nyligen.

Behandling på klinik

Och det som är på gång verkar vara ett tredje barn för 44-åriga Madonna. Enligt uppgifter i den brittiska tidningen Heat har hon gått på behandling på en klinik med namnet Viveka i London - samma klinik där både Kate Moss och Jude Laws hustru Sadie Frost nyligen fått hjälp under sina graviditeter.

Madonna har besökt Viveka men sedan bett att läkarna ska göra sina kontroller i hennes hem för att undvika uppmärksamheten.

Tillfällig flytt

Madonna/Ritchie har lovat att komma tillbaka till London till sommaren men den tillfälliga flytten till Los Angeles anses bero på att det där finns världens bästa förutsättningar för att klara av svåra förlossningar.

Madonnas tidigare barn, Lourdres och Rocco, är båda födda på Cedars Sinai-sjukhuset i Los Angeles.

Andra saker som också pekar på att Madonna är gravid är att hon nästan alltid går klädd i träningsoverall, att alla fotografier till albumet och kommande singeln "American life" är färdiga och att marknadsföringsapparaten är betydligt mer lågmäld än tidigare.

Albumet var beräknat att komma 12 april - ett datum som kan vara i gungning.

Leif Kasvi