Ellinor från Lilla Edet ser ut precis som Adele

NÖJE

Uppmärksammas världen över

1 av 4 | Foto: Ellinor som Adele.

Hennes instagramkonto fick en plötlig boost på sisådär 12 000 följare, och hennes bilder har uppmärksammats världen över.

Ellinor Hellborg är 22-åringen från Lilla Edet som ser ut precis som Adele.

Förra året gjorde svenske Konrad Annerud, 21, succé på internet då denne hade slående likheter med skådespelaren Leonardo DiCaprio.

Nu har ytterligaren en svensk fått stor internationell uppmärksamhet på grund av slående likheter med en världskändis.

Ellinor Hellborg från Lilla Edet ser nämligen ut precis som artisten Adele.

Uppmärksammas världen över

Ellinor, som skriver på sin instagram att hon länge fått höra att hon är lik Adele, lade upp några bilder på sig själv där hon sminkat sig precis som världssjärnan. Ett sminkföretag, med nära 2 miljoner följare på instagram, snappade upp bilderna och vips så hade Ellinor Hellborgs bilder blivit ett världsfenomen på nätet, och tidningar som Huffingtonpost, Mirror och Hollywood Gossip har skrivit om Ellinors och Adeles slående likheter.

”Jag är ett stort fan av henne och att höra att ni tycker jag är lik henne är verkligen en komplimang”, skriver Ellinor på instagram.

12 000 följare

Elin Hellborgs instagramkonto har sedan händelsen fått ungefär 12 000 nya följare, och de flesta tycks vara postitivt inställda till hela fenomenet.

Men eftersom internet är internet har en del heta diskussioner om huruvida Elin faktiskt är lik Adele eller inte florerat i kommentarsflödet under bilden. Något som fått Elin att säga ifrån.

”Jag gjorde en Adeleinspirerad look en gång och tog några selfies. Jag strävar inte efter att se ut som Adele, eller någon annan. Jag har mitt eget ansikte och jag ser ut som mig själv. Om du tycker att jag ser ut som en specifik person så är det ok, men att argumentera om vem jag är lik eller inte är poänglöst. Att kommentera till mig eller till andra att jag inte är lik Adele betyder ingenting, eftersom jag inte försöker att vara henne. Jag är min egen person”, skriver hon på Instagram.

ARTIKELN HANDLAR OM

Adele

Klick!