Iskalla dopp och mer motocross – så leker Bieber i Stockholm

Spenderar sin lediga lördag i stan

Det är fart och fläkt på Justin Bieber.

Sin lediga lördag spenderade han i Stockholm genom att promenera, åka wakeboard och åka motorcross, igen.
– Det måste vara djävulskt kallt i vattnet, säger Aftonbladets fotograf P-O Sännås.

Efter att ha genomfört två utsålda spelningar på Tele 2 Arena under torsdagen och fredagen spenderade Justin Bieber sin lediga lördag i Stockholm.

Under dagen syntes Bieber bland annat promenera avslappnat på Drottninggatan omringad av sina vakter.

– Först var det ingen som reagerade. Vakterna var schyssta och bad om att vi inte skulle vara för nära. Bieber var cool och brydde sig inte så mycket, säger en uppgiftslämnare till Nöjesbladet.

Körde cross – igen

Bieber verkar inte ha fått nog av fart och fläkt eftersom att han under förmiddagen valde att åka motorcross igen. Den här gången på Arlanda Motocrossbana tillsammans med DJ:n Martin Garrix, från Amsterdam. Precis som förra gången fanns Jimmy Olsson från Rackartygarna på plats. Med var även Olssons flickvän, modellen Ellinor Bjurström.

På Instagram har paret delat med sig av upplevelsen. Jimmy Olsson tackar Bieber och Garrix för en härlig dag.
”Underbar dag på banan. Tack killar för den här helgen, vi ses nästa gång”, skriver Jimmy Olsson på Instagram.

På sin Instagram berättar Bjurström att Bieber signerat hennes hjälm och att det är hennes rosa motocrosskläder Bieber lånat för att köra i.

Åkte wakeboard

Bieber fortsatte sporta under eftermiddagen då han valde att åka wakeboard med två vänner vid lyxvillan han hyrt på Lidingö. Rådande vattentemperatur utanför Lidingö är cirka 13 grader.
– Han klev ner i vattnet och åkte iväg på wakeboarden efter båten. På sig hade han ett par gröna shorts. Rätt som det var åkte han omkull. Det måste vara djävulskt kallt i vattnet, säger Aftonbladet fotograf PO Sännås.

Efter att ha lekt färdigt i vattnet begav sig gänget in i huset igen för att senare komma ut, ombytta och med en hund. Bieber lekte med hunden innan han och vännerna åkte iväg med båten igen.
– De åkte iväg i solnegången, säger P-O Sännås.

Publisert:

LÄS VIDARE