Nu bekräftar Marie Serneholt kärleksrelationen

avLinn Elmervik

Är tillsammans med humorstjärnan Johan Gunterberg

1 av 7

Humorstjärnan Johan Gunterberg, 27 har pekats ut som Marie Serneholts, 32 nya kärlek.

Nu bekräftar programledaren relationen.

– Johan är helt underbar. Jag har frågat chans men vi får se vad han svarar, säger hon med ett skratt.

Det var tidigare i år som kärleksrykten började surra kring Marie Serneholt och humorstjärnan Johan Gunterberg. Bland annat dök Marie upp i en av Johans sketcher på Instagram.

Hittills har paret inte velat bekräfta relationen, men inför premiären av Marie Serneholts nya program ”Det stora tårtslaget” berättar hon att det finns sanning i ryktet.

Stämmer det att du och Johan Gunterberg är ett par?

– Johan är helt underbar. Jag har frågat chans men vi får se vad han svarar, säger hon med ett skratt.

Johan Gunterberg är medlem i den framgångsrika musik- och humorgruppen ”Det vet du”, där också Christopher Martland Ristic, Tor Wallin och Fredrik Thernell ingår.

Satsar på tv

Marie Serneholt var 15 år gammal när hon slog igenom med dunder och brak i A-teens. I dag har hon inte gjort musik på fyra år.

I stället satsar 32-åringen helhjärtat på sin programledarkarriär.

– Det finns inget som säger att jag inte kommer göra musik igen, men det är verkligen inte det jag känner för att göra alls. Om tio år kanske jag säger något annat, men nu är tv det jag satsar på, säger hon.

Hon förälskade sig i jobbet 2009, när hon gjorde sitt första programledaruppdrag tillsammans med André Pops under SVT:s nationaldagsfirande.

– Jag kände att det här vill jag göra mer av. Dessutom tycker jag det är härligt att få chansen att visa lite mer av min personlighet.

”Vill utveckla mig”

Sedan dess har karriären flutit på. Marie Serneholt har bland annat lett folkliga ”Bingolotto” och jätteproduktionen ”Melodifestivalen”.

– Även fast jag gjort det i många år känner jag mig hungrig på att lära mig mer. Varje projekt jag sätter mig in i är något helt nytt. Jag känner verkligen att det är det jag vill utveckla mig inom och att det är det jag vill göra om tio år, säger hon.

I vår leder Marie Serneholt ”Let's dance junior” i TV4 och ”Det stora tårtslaget” i Sjuan.

– Jag tycker det är väldigt kul med bak- och matprogram. Jag har tänkt att det vore kul att få leda ett sådant, men det finns ju redan så många att jag inte trodde det skulle komma något nytt. Och så fick jag förfrågan och blev jätteglad, säger hon.

”Det stora tårtslaget” har premiär på torsdag klockan 21.00.

ARTIKELN HANDLAR OM