”Det var svårt”

NÖJE

Jake Gyllenhaal talar ut om sin romans med Reese Witherspoon

Foto: singel Det har ryktats om att Jake Gyllenhaal har en romans med kolleganb Isabel Lucas, men det förnekar han. ”Jag är singel”, säger han.

LONDON. Kärleken växte fram och tog slut i skvallerspalterna.

Men Jake Gyllenhaal, 29, skyller inte uppbrottet från Reese Witherspoon, 34, på livet i rampljuset.

– Det har blivit en del av min vardag, men jag tror inte att det spelar in i om ett förhållande fungerar eller inte, säger han.

Foto: Reese Witherspoon.

I ”Brokeback Mountain” blev han hett villebråd för gaypubliken och med huvudrollen i nya storfilmen ”Prince of Persia” lär Jake Gyllenhaals upptränade kropp få kvinnor och män från hela världen att tråna.

Två år tillsammans

Men för egen del har kärlekslivet allt annat än blomstrat. I november tog förhållandet med Reese Witherspoon efter två år tillsammans. Det andra kraschade kändisförhållandet efter att tidigare ha varit tillsammans med Kirsten Dunst.

När Nöjesbladet träffar honom i London vill han inte skylla sitt senaste misslyckade förhållande på kändisskapet och livet i rampljuset.

– Det vore en allt för enkel väg att skylla på det. Jag är inte korkad, jag vet vad jag gett mig in på. Men att få ett förhållande att fungera är alltid svårt oavsett vem man är. Det beror på vad man har för omständigheter kring sig. Det beror på vilka man är och var man är i livet, berättar han.

Förnekar romans

Samtidigt erkänner Jake Gyllenhaal att uppbrottet tog honom hårt.

– Det är alltid svårt, för alla inblandande. Det spelar ingen roll vem man är.

Under våren har stjärnan länkats till ännu en kändisromans. Nu med ”Trans-formers”-stjärnan Isabel Lucas, 25. Men det förnekar han.

– Jag är singel, ler han.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!