Victoria stal showen

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Drottning Margrethe fick stå i skuggan på sin födelsedagsfest

STRÅLANDE SESSA Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling var åskådarna och fotografernas höjdpunkt. Victoria skrattade och skojade på röda mattan bredvid Daniel och prins Carl Philip.
Foto: Krister Hansson
STRÅLANDE SESSA Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling var åskådarna och fotografernas höjdpunkt. Victoria skrattade och skojade på röda mattan bredvid Daniel och prins Carl Philip.

Victoria stal uppmärksamheten fullständigt.

Ingen kunde mäta sig med henne.

Inte ens en drottning som gjorde snygg entré i en stor Rolls Royce.

Drottning Margrethe fick stå åt sidan trots att det är hennes 70-årsfest.

Det var ingen tvekan om vilka som var åskådarnas favoriter – kronprinsessan Victoria och Daniel Westling.

Blev trampad på

Av alla kungligheter, kulturprofiler och politiker var det en glad Victoria som stal hela showen framför Kungliga teatern i Köpenhamn i går.

Victoria lade armarna om Daniel Westling och prins Carl Philip på röda mattan och skrattade och skojade framför åskådarna.

Det smittade av sig. Fotograferna ville ha mer och började hojta – bilder på ett blivande brudpar är eftertraktade.

I trappan inne i teaterns entré råkade Carl Philip trampa på Victorias släp så att hon ryckte till ordentligt. Victoria räddade situationen – med ett gapskratt.

Kom i vip-buss

En utbytesstudent från Kina berättade att hon åkt från Frankrike till Köpenhamn – och blev imponerad.

– Wow, häftigt. Det är första gången jag ser dem på riktigt, sa hon.

Victoria och Daniel bor hos danska kronprinsparet Frederik och Mary på Fredensborgs slott under besöket. De kom också i samma vip-buss till teatern.

Men Frederik och Mary slog sällskap med Mette-Marit på röda mattan, som fick gå ensam utan kronprins Haakon som satt fast i London på grund av flygkaoset.

I en av sina stora Rolls Royce-bilar kom till slut drottning Margrethe – sist av alla – till sitt födelsedagsfirande som fortsätter i dag.

Publicerad: