Lohan vill ha miljoner för en första intervju

avKarolina Strömbäck Horney

NÖJE

Lindsay Lohan tänker framåt. Vad kan vara positivt med 90 dagar i fängelse?

Ett antal miljoner för en första tv-intervju uppges stjärnan tycka vara passande.

Foto: all over press
Tänker framåt.

Lindsay Lohan och hennes advokat tycker att fängelsestraffet på 90 dagar för att ha brutit mot en villkorlig dom är ”hårt och orättvist”.

– Vi anser att straffet är långt hårdare än vad någon annan skulle få under liknande omständigheter, säger Shawn Chapman Holley i ett pressmeddelande.

Men Lohan uppges trots detta vara redo för tiden i fängelset.

Hollywoodstjärnan uppges även ha planer på hur hon kan tjäna på vistelsen bakom galler.

”Bästa som kunde hända”

En första tv-intervju med Lindsay Lohan efter tiden i fängelset kommer att kosta minst en miljon dollar, omkring 7,6 miljoner kronor, skriver sajten Popeater.com.

– Ekonomiskt är det här det bästa som kunde hända Lindsay. Det är ingen hemlighet att Lindsay haft ekonomiska problem under en tid. Hon kommer att tjäna mer pengar för hennes efter fängelset-intervju än hon någonsin tjänat för ett skådespelarjobb, säger en källa till sajten.

I USA är betalda intervjuer tabu men i stället arrangeras tillståndskrav som medför kompensation för personliga material. Enligt källor är en sådan uppgörelse vad Lohan tänker sig.

– Förvänta dig en stor tv- eller tidningsuppgörelse. Lindsay har kanske gjort många misstag, men hon vet hur mycket hennes första intervju är värd. Hon kommer inte ens att överväga erbjudanden lägre än en miljon dollar, säger en källa nära Lohan, enligt Popeater.com.

Skräck för fängelse

Att en intervju med Hollywoodstjärnan kan vara värd så mycket pengar beror på skräcken som finns hos människor över att hamna i fängelse eller att ens barn hamnar i fängelse, menar Dan Wakeford, chefredaktör på tidningen Life & Style.

Dragningen beror också på allmänhetens fascination av Lohan.

– På gott eller ont, så har vi investerat i Lindsay. Vi har följt hennes självdestruktiva beteende i flera år, och alltid förväntat oss det värsta, säger Candace Trunzo, chefredaktör för Star.

Dock kommer intresset för en första intervju att bero på hur lång tid Lohan faktiskt kommer att spendera i fängelset, menar chefredaktören för InTouch Weekly, Michelle Lee. Hon säger också att det ska bli intressant att se om Lindsay Lohan verkligen kommer att berätta sanningen.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!