Carters svar efter anklagelsen: ”Chockad”

Tillbakavisar Schumans uppgifter

avLouise Åström

NÖJE

Nick Carter har anklagats för våldtäkt av artisten Melissa Schuman.

Nu, fyra dagar efter att hon publicerat ett blogginlägg om händelsen, väljer han att svara.

– Jag är chockad och ledsen över Schumans anklagelser, säger han i ett uttalande till Metro UK.

Artisten Melissa Schuman har anklagat Nick Carter för våldtäkt. Incidenten ska ha ägt rum år 2002 i Carters hem efter att Melissa blivit inbjuden till honom. Carter ska ha kysst henne i badrummet men inte lyssnat efter att hon sagt att hon inte velat gå längre.

Våldtäkten ska ha ägt rum i sovrummet. Schuman beskriver i ett blogginlägg hur Carter ”var obeveklig och vägrade ta mitt nej”.

Carter: ”Är chockad”

Schumans blogginlägg publicerade i lördags. Nu, fyra dagar senare, kommenterar Back Street boys-stjärnan anklagelserna i ett uttalande till Metro UK.

”Jag är chockad och ledsen över Schumans anklagelser. Melissa uttryckte aldrig till mig medan vi var tillsammans eller någon gång efter det att något vi gjorde inte skulle varit med samtyckte. Vi spelade in en låt tillsammans och uppträdde ihop och jag var alltid respektfull mot henne både personligt och professionellt”, säger han i uttalandet.

Han berättar också att han aldrig tidigare hört om anklagelserna.

”Det här är första gången jag hör om anklagelserna, nästan två decennium senare. Det är i motsats till min natur och allting jag håller kärt att medvetet göra någon obekväm eller orsaka någon skada”, avslutar han.

ARTIKELN HANDLAR OM