Här bygger Elin sitt lyxhus

Av: Magnus Sundholm

Publicerad:
Uppdaterad:

Villan i Florida fyller nästan den 2 000 kvadratmeter stora tomten

1 av 11
Huset som Elin Nordegren håller på att bygga.

Här tar Elin Nordegrens nya jättevilla form.

På stranden i Florida växer hennes skrytbygge fram undan för undan.

Pengarna till dröm­bostaden tar den 32-åriga före detta barnflickan från de närmare 700 miljoner kronor hon fick vid ­skilsmässan från Tiger Woods.

Att döma av bilden här ovan är snart varenda milli­meter av tomten på 1 950 kvadratmeter täckt av det nya huset.

Särskilt sväller bygget på sidorna. Den blonda svenskan kommer med andra ord inte ha långt till sina grannar i det exklusiva området i norra Palm Beach.

Dubbellivet avslöjades

För Elin torde lyxvillan vara ett rejält plåster på ­såren efter avslöjandet att hennes exmake Tiger Woods hållit sig med ett ­harem av älskarinnor bakom ryggen på sin fru medan hon var hemma med deras två barn.

Äktenskapet kraschade när Elin enligt veckotidningen National Enquirer upptäckte sex-sms från en av Tigers älskarinnor i hans mobiltelefon.

I ett försök att rädda ­äktenskapet la han in sig på avvänjning för sexmissbruk. Men i slutänden var ansträngningen förgäves och paret gick skilda vägar.

Nu kommer Elin att flytta in i den nya villan tillsammans med parets två barn, Sam, 5, och Charlie, 3.

Nyligen rapporterades det i USA att Tiger har försökt köpa tillbaka sin exhustru. Enligt National Enquirer ska han ha lockat henne med 1,4 miljarder kronor, dubbelt så mycket som hon fick vid skilsmässan.

Elin ska ha svarat med krav på en klausul som skulle berättiga henne till 2,1 miljarder kronor – om han bedrar henne på nytt.

Med tanke på att Star i förrgår rapporterade att Tiger och den alpina stjärnan Lindsey Vonn nu har något ihop verkar förhandlingarna ha strandat.

– Han vill gifta sig igen och tror att Lindsey kan vara den rätta, sa en källa i Star.

Jämnades med marken

En sak är i varje fall klar. Skulle Elin vilja börja om har hon gott om plats i huset. När fastigheten är ­färdigbyggd har hon bland annat tillgång till vinkällare, biograf och gym. På tomten kommer det att finnas fiskdamm, vattenfall och pool med OS-mått.

När Elin köpte fastigheten stod det ett annat hus på tomten. Hennes första åtgärd var att jämna det med marken. Hon uppgav att det var så nedgånget att det inte hade lönat sig att ­renovera det.

Publicerad: