Uppgifter: Bieber festar – på hostmedicin

Av: Eva Lindewall

Publicerad:
Uppdaterad:

Ska ha fångats på bild med den farliga dryckblandningen

1 av 10 | Foto: ALL OVER PRESS
Är Justiin Bieber mitt inne i en ny drogskandal?

I januari cirkulerade bilder på popstjärnan med en joint i handen.

Nu har en av Biebers festkvällar fångats på bild igen – den här gången misstänks 18-åringen dricka av den farliga blandningen puprle drank, enligt källor till TMZ.

Bilderna från Justin Biebers festkväll, som Tmz fått se, har fått amerikanska medier att spekulera i om stjärnan är involverad i en ny drogskandal.  På bordet framför Justins sällskap står något som liknar en flaska smärtstillande medel samt två stycken dubbla pappmuggar, som är vanligt förekommande när man dricker ”purple drank”  eller ”sizzurp” (en blandning av hostmedicin/smärtstillande medel samt läsk och godis, reds. anm).

På ett av fotona, som ännu inte släppts, syns Justin dricka ur den ena muggen.

Kompisen närvarade vid dödsolyckan

Källor nära popstjärnan säger till sajten att Justin egentligen är en skötsam kille, men att de oroar sig över hans umgänge med kompisarna Lil Za och Lil Twist. I fredags dök nya bilder upp där Justin och Lil Za röker något som liknar marijuana utanför ett hus i LA.

Lil Za blev också nyligen stoppad av polisen när han körde runt i Biebers Ferrari utan körkort.

Men även Lil Twist har varit involverad i en skandal med stjärnans lyxåk. I januari stoppades han för fortkörning när han lånade ferrarin. Paparazzi-fotografen Chris Guerra, som följde efter Justins bil och plåtade polisingripandet, blev påkörd och dog när han försökte plåta den han trodde var Bieber.

”Så ledsamt”

Ytterligare en tvist på historien är nya rapporter om att fotografen samma dag som olyckan lyckats plåta när Justin röker gräs i bilen.

Biebers representanter förnekar alla rykten om drogerna. De tillbakavisar också ryktet att Justin ska ska ha rökt på i bilen.

– Det är så ledsamt att folk försöker att sälja den storyn, utan fakta, så här snabbt efter den tragiska olyckan. Justin var inte närvarande när olyckan skedde och vi borde i stället för att fokusera på ryktena försöka hedra offret, säger en representant till sajten.

Efter att Bieber på nyårsnatten fångades på bild med vad som misstänks vara marijuana rasade fansen. Då bad han om ursäkt på Twitter.

– Varje dag så växer jag och lär mig. Försöker vara bättre. Man bryter ihop, man reser sig upp. Jag ser er alla. Jag hör er alla. Jag ville aldrig göra någon av er besvikna, skriver han och fortsätter:

– Jag älskar er, sa han då.

Fler Bieber-skandaler

Justin Bieber moonade loss på Instagram  – till fansens förtjustning. OBS! Bilden är censurerad av Nöjesbladet.
Foto: All over press
Justin Bieber moonade loss på Instagram – till fansens förtjustning. OBS! Bilden är censurerad av Nöjesbladet.

Februari 2013: Biebers livvakt anklagas för att ha hotat en man som tog en bild på popstjärnan under en shoppingrunda i ett varuhus i San Fernando Valley. Livvakten ska ha brusat upp och genast krävt att mannen raderade bilden. Mannen ska ha känt sig så hotad att han ringde polisen, men när de anlände så hade Justin och hans entourage redan lämnat köpcentret.

Januari 2013: Bieber drog ner byxorna och fotade sin nakna rumpa. Bilden spreds sedan på Instagram och orsakade ett smärre upplopp.

Enligt US Magazine gillades bilden över 15 000 gånger och fick över 2 700 kommentarer. Men Instagrams jurister gillar den inte och den plockas bort från fotosajten.

Nyårsnatten: Bieber fångas på bild med vad som misstänks vara en marijuana-cigarett i handen – och går sedan ut och ber fansen om ursäkt på Twitter.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN