Nöje

Återgång till skräcken

NÖJE

Marilyn Manson gör klart sin skräckfilm

Lily Cole spelar Alice och Marilyn Manson spelar Lewis Carrol.
Lily Cole spelar Alice och Marilyn Manson spelar Lewis Carrol.

Efter många om och men verkar det som om Marilyn Manson har bestämt sig för att slutföra sitt skräckprojekt "Phantasmagoria".

Filmen handlar om Lewis Carrol som skrev "Alice i underlandet".

Den senaste tidens snack om Marilyn Manson har mest handlat om hans nya flickvän och vad den förra, Dita von Teese tycker om det hela.

Kanske är det därför Manson nu börjat prata om att göra klart sin skräckfilm ”Phantasmagoria: The visions of Lewis Carroll”

Delar av filmen visades upp redan förra året på Berlins filmfestival, men sedan Manson drog igång sin turné har filmprojektet fått ta en paus.

Till New Musical Express säger Manson att arbetet nog kommer att dra igång till november, december någon gång. Filmen handlar om Lewis Carrol som skrev berättelsen om "Alice i underlandet".

Manson gör allt

I rollen som Carrol ser vi Manson själv och hela projektet är lite av en egokick för rockaren. Förutom att spela huvudrollen, regisserar han även sitt eget manus och har självklart skrivit all musik.

Historien om sagofarbrorn Lewis Carrol kommer bli en orgie i våld, skräck och sex. Då den mardrömslika handlingen i sagan om Alice inte föddes i en helt mentalt stabil hjärna.

Rollen som Alice spelas av den docklika supermodellen Lily Cole. Dessutom så finns ju stjärnans nya flickvän Evan Rachel Wood med bland skådespelarna. Paret möttes förövrigt under inspelningarna.

Läs mer om Marilyn Manson

Jesper Björnstedt Qvarsell (jesper.bjornstedt@aftonbladet.se)

ANNONS EXTERN LÄNK

3 för 2 på damtrosor hos Lindex! Få den billigaste på köpet. Rabatten dras av i kassan. Handla här

Lindex

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje