Samir kuppar in Gunilla Persson i Melodifestivalen

Av: Gustaf Tronarp

Publicerad:
Uppdaterad:

Hollywoodfrun dyker upp i ”Paradise Hotel”-profilens nummer

1 av 6

Hollywoodfrun Gunilla Persson kan dyka upp i Samir Badran och Viktor Frisks bidrag i Melodi­festivalen - även fast hon befinner sig i Los Angeles.

– Mina fotografier kommer att visas upp under tävlingens gång, säger hon i Aftonbladet tv:s ”Schlager deluxe”.

Gunilla Persson, 56, har ett speciellt förhållande med schlagerdebutanten och ”Paradise Hotel”-pro­filen Samir Badran, 24.

De medverkar båda i TV3:s ”Realitystjärnorna på godset”, och under inspelningarna verkar de båda tv-profilerna ha fattat tycke för varandra.

”Han är en fin kille”

I premiäravsnittet av Aftonbladet tv:s ”Schlager Deluxe” berättar Hollywoodfrun om relationen:

– Jag hade lite förutfattade meningar och tänkte att det här är en kille som har klätt av sig naken och haft sex i tv. Honom vill jag inte lära känna, säger hon.

– Men han var den trevligaste som man kan tänka sig och han hade en beundran för mig från allra första början. Han är en fin kille.

De två vännerna har också inlett professionella samarbeten. Gunilla vill ha med Samir i dotterns musikvideo, och Hollywoodfrun kan komma att dyka upp under Samirs schlagerdebut.

– Jag fick ett samtal från Samirs manager som ville att jag skulle skicka glada och positiva fotografier av mig själv som han kommer att använda sig av på Melodifestivalen, säger hon i ”Schlager Deluxe”.

”Vill behålla mystiken”

Samir och Viktors låt heter ”Groupie”.

Titeln anspelar på självporträtt, som nu för tiden ofta kallas ”selfies”, tagna i grupp.

Inför Melodifestivalen har fans uppmanats att skicka in bilder på sig själva tillsammans med vänner.

Exakt hur bilderna som Gunilla Persson bidragit med kommer användas vill dock inte Peter Thelenius, manager på Samir och Viktors skivbolag Stockhouse, avslöja.

– Jag vill inte prata om detaljerna nu. Vi vill behålla mystiken kring vad som kommer att visas, säger han.

Han fortsätter:

– Det händer väldigt mycket just nu och idéer bollas fram och tillbaka. Men det kommer att bli en mycket bra show.

”Groupie” med Samir och Viktor är med i Melodifestivalens andra deltävling i Malmö den 14 februari.

Fakta

Namn: Gunilla Persson. Ålder: 56. Bor: Los Angeles. Bakgrund: Har arbetat som bland annat reseledare och modell. Blev känd för hela svenska folket genom sin medverkan i ”Svenska Hollywoodfruar” i TV3. Aktuell: Med i TV3:s ”Realitystjärnorna på godset”. Skriver också en bok där hon har lovat att berätta om sina romanser med kända män.
 

Namn: Samir Badran. Ålder: 24. Bor: Stockholm. Bakgrund: Medverkade i doku­såpan ”Paradise hotel” 2013. Gjorde comeback i tv-serien 2014. Aktuell: Debuterar i Melodifestivalen tillsammans med modebloggaren Viktor Frisk vid den andra deltävlingen i Malmö. Deltar också i TV3:s nya program ”Realitystjärnorna på godset”.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN