Linus, 16, fick sjunga med idolen Nicki Minaj: "Bästa jag varit med om"

NÖJE

Togs upp på scenen av superstjärnan i Globen

1 av 4 | Foto: Linus och Nicki på scenen. Foto: Faksimil Instagram.

Mitt under Nicki Minajs konsert i Stockholm bjöd hon upp ett av sina största fans på scenen. Linus Johansson, 16, från Nacka.

– Det var verkligen som en dröm, säger han till Nöjesbladet.

Många var förväntansfulla inför Nicki Minajs turnépremiär i Globen i Stockholm på måndagen. Men vissa var kanske gladare än andra över att få se henne uppträda.

Svenske Linus Johansson, 16, var garanterat en av dem. Och mitt under spelningen fick han sin dröm uppfylld när stjärnan bjöd upp honom på scenen.

– Det var verkligen som en dröm när hon pekade på mig och när jag väl förstått vad som skulle hända var jag nästan uppe på scenen, säger han till Nöjesbladet och fortsätter:

– Allting gick så fort men det var verkligen helt underbart att vara där uppe med henne, att få stå på samma scen som henne och få höra henne säga "I'm obsessed with you" det är verkligen inte något som många får uppleva!

"Bästa jag någonsin varit med om"

I ett klipp från händelsen ser man hur Minaj frågar var Linus är ifrån. När han svarar "Nacka" drar det ned jubel och applåder från publiken i Globen.

Sedan fick han vara med och rappa i låten "Whip it".

– Jag blev först lite paff men jag tänkte att en sådan här chans får inte alla så jag körde bara på utan att tänka på det. I vanliga fall hade jag aldrig gjort någonting sådant men det var det bästa jag någonsin varit med om.

Linus är antagligen ett av stjärnans allra största fans. Han har lyssnat på hennes musik i sex års tid och köade utanför hennes hotell i 16,5 timmar för att få se henne.

– Hon betyder så himla mycket för mig. Om du mår dåligt så finns det mer än en låt som antingen kan få dig att känna igen dig eller som får dig att må bättre, säger han och fortsätter:

– Men det är inte bara därför jag älskar henne utan också för att hon är en så inspirerande person som verkligen gått igenom så mycket men hon har ändå lyckats att ta sig till toppen. Hon är verkligen en drottning!

"Oförglömliga människor"

På Instagram tackar Nicki Minaj för den här gången genom att lägga ut en bild på sig själv, Linus och ett annat fan.

"Det här är enda anledningen till att jag älskar mitt jobb. Oförglömliga människor. Tack Stockholm, jag kommer aldrig glömma den här kvällen", skriver hon.

---

Se när Linus rappar med Nicki Minaj på scenen här (extern länk)

---
Läs Per Magnussons -recension av Nicki Minaj konsert här.

ARTIKELN HANDLAR OM

Nacka