Russell Crowes bröllop hotat

Publicerad:
Uppdaterad:

Hans specialbyggda kapell kan rivas några dagar före bröllopet

1 av 2 | Foto: reuters
St Russells Basilika Nästan 2 miljoner kronor har Russell Crowes privata kapell kostat honom. Nu kan det rivas på grund av en glömd ansökan.

En missad ansökan kan sätta käppar i hjulet för Russell Crowe och hans flickvän som planerar att gifta sig om några dagar.

Den australiensiske skådespelaren Russell Crowe har planerat bröllopet med med sin flickvän Danielle Spencer till den 7:e april.

Men nu hotas Crowes specialbyggda kapell av rivning – bara några dagar före vigseln. Russell Crowe misstänks ha brutit mot bygglagarna i New South Wales, Australien, eftersom han har missat att ansöka om ett särskilt tillstånd för att bygga ett bröllopskapell på sin stora ranch.

Kapellet som Russell Crowe har låtit bygga på sina ägor i Coffs Harbour norr om Sydney har kostat nästan 2 miljoner kronor. Byggnaden har döpts till St Russells Basilika, skriver Reuters.

De australiska inspektörerna ska nu ha krävt en inspektion av fastigheten för att se om den håller för säkerhetskraven vid ceremonin.

– Vi kommer att riva den om den inte lever upp till reglerna, sa kommunfullmäktiges byggnadschef Mark Salter till The Sun.

Karin Carlsson

Publicerad: