Roger Nordin om uppbrottet från kärleken Anton, 30

”Så säger jag varje gång”

Roger Nordin och Anton Lindbäck.
Roger Nordin och Anton Lindbäck.

Roger Nordin är singel igen.

Nu berättar radioprofilen om uppbrottet från Anton Lindbäck.

– Jag kan bekräfta att det är sant, säger han till Aftonbladet.

För ett år sedan berättade radioprofilen Roger Nordin, 43, om sin då nya kärlekslycka. Han var upp över öronen förälskad i Anton Lindbäck, 30, som arbetar som flygsteward.

– Det är härligt att vara nyförälskad. Vi har umgåtts i samma gäng i flera år och det känns fantastiskt. Vi säger att det var vår tur nu. Det känns fantastiskt. Jag har köpt en lägenhet i Vasastan så det är bara att gå över bron till Kungsholmen. Nu ska jag bli citybög. This is for life, förklarade Roger Nordin för Hänt.

Tyvärr har profetian om den livslånga kärleksrelationen kommit på skam. Det är slut mellan Roger Nordin och Anton Lindbäck sedan ett par månader tillbaka, något Stoppa Pressarna har skrivit om.

Roger Nordin bekräftar uppbrottet för Aftonbladet och utvecklar hur hans livssituation ser ut.

– Jag kan bekräfta att det är sant, jag har flyttat tillbaka till Hammarby sjöstad från innerstan sedan ett par månader tillbaka, jag bor här med min hund. Jag och Anton är goda vänner så det är inga hard feelings på något sätt.

”Nu får det räcka”

”Rix Morronzoo”-profilen planerar nu att vara singel ett tag och inte kasta sig in i något nytt förhållande, men det är ett löfte han kanske får svårt att hålla.

– Så säger jag varje gång jag blir singel, men nu ska jag landa. Jag håller på med att sälja min stuga i Gävle och så brinner jag för mitt jobb så det får bli jag, hunden och jobbet nu.

Hur mår du nu som nybliven singel?

– Jag mår jättebra och jag trivs som fisken i vattnet i Hammarby sjöstad. Jag börjar inse att jag ska inte flytta till city något mer, det var inte bra med hund och här är det lugnt, jag kan ha henne lös så det är jätteskönt. Singelsommaren 2020 ska tillbringas i Sjöstan, det är för övrigt fjärde gången som jag flyttar hit så nu får det räcka. Jag insåg igår hur mycket jag har saknat Sjöstan, jag sprang Årstaviken runt och det är fantastiskt.

Den röda sommarstugan i Gävle ligger som sagt ute till försäljning. Det har dock inget med separationen att göra.

– Jag säljer det för det är lite långt att åka dit. Drömmen är att köpa något närmare Stockholm. Jag hade ställe på Ingarö förut och det var så jäkla bra, men då måste man vara där mer. Vi får se vad det blir av allt.

Publisert:

LÄS VIDARE