Pernilla Wahlgren hängde ut pappas penis

Under Pernilla Wahlgrens show ”Hybris” visas det upp en videofilm där man ser Hans Wahlgrens snopp.

Han har inga problem med att visa upp sina ädlaste delar.

– Under förra showen gjorde Pernilla entré ur Christinas vagina. Så nu är det väl jag som får bjuda till, även om min inte är gjord av sidendraperier, säger han till Nöjesbladet.

Bilden på Hans Wahlgren som Christina Schollin la upp på Instagram.
Bilden på Hans Wahlgren som Christina Schollin la upp på Instagram.

Förra veckan hade Pernilla Wahlgrens nya show ”Hybris” premiär och under föreställningen visar hon bland annat upp en Instagram-video där Christina Schollin, 82, av misstag råkar filmar maken Hans Wahlgrens, 82, snopp.

Videoklippet fick ”Hybris”-publiken att både dra efter andan och skratta högt.

När Nöjesbladet når Christina Schollin som i skrivande stund befinner sig i Nerja och påtalar att makens snopp visades upp på en enorm LED-skärm och att man ser precis allt skrattar hon.

Hans Wahlgren och Christina Schollin.
Hans Wahlgren och Christina Schollin.

– Nähä? Gör man? Men det är väl lite på skoj.

Det var tydligen en och annan som trodde den var fejk.

– Jaha, det trodde de… Det är ju Pernillas humor som kommer fram, hon tycker det är kul. Och det är väl bra om folk skrattar beroende på hur det görs.

Det såg inte ut som Hans har så mycket att skämmas över.

– Nej, men det har han nog inte. Herregud, mycket får man vara med om, säger Christina Schollin skrattandes innan hon lämnar över luren till Hans Wahlgren som låter en smula förlägen när genitalierna kommer på tal:

”Filmade lite långt ner”

– Det där var ju en film som Christina tog av misstag. Vi var på en strand där man skulle vara nakna, vilket vi var. Hon skulle filma mig när jag hade en Gin & Tonic i handen och så skulle jag säga ”det här är livet”. Då råkade Christina filma lite för långt ner. Hon hade solen i ögonen eller vad hon nu skyllde på. Det tog nog inte mer än en minut innan Pernilla ringde till Christina och sa ”mamma, du har filmat pappas snopp, du måste ta bort det”. Jag har inte sett klippet själv. Men jag vet ju hur den ser ut… Sedan frågade Pernilla mig om hon fick använda klippet i showen, men eftersom jag inte har sett klippet så jag vet inte hur mycket som syns.

Pernilla Wahlgren är aktuell med showen ”Hybris”.
Pernilla Wahlgren är aktuell med showen ”Hybris”.

Man ser hela paketet, så man kan säga att du bjuder publiken på en riktig snoppchock.

– Hela paketet? Jaså… Men det bjuder jag på. När Pernilla gjorde ”Kort, glad och tacksam” gjorde hon entré ur Christinas vagina. Så nu är det väl jag som får bjuda till, även om min inte är gjord av sidendraperier.

Snoppar recenserade

Vi sa precis till din fru att en och annan i publiken faktiskt trodde den var fejkad.

– Var det för att den var så liten eller så stor?

Stor.

– Jaha. Jag var inte uppstigen ur havet, för då krymper den ju beroende på temperaturen. När jag spelade i nakenrevyn ”Oh! Calcutta!” för länge sedan med Ulf Brunnberg och några andra fick vi våra snoppar recenserade i Dagens Nyheter. Jag har för mig att det stod att Uffes var störst och att min var bredast. Så det är ingen jättegrej för mig om Pernilla har med den i showen, och skrattar folk är det ännu bättre.

Då tackar vi för detta. Och vi antar att frugan är nöjd?

– Ja, eh…

Publisert:

LÄS VIDARE