Kim Kardashian tror sonen är en reinkarnation – av hennes pappa

Av: Natalie Demirian

Publicerad:

Kim Kardashian är övertygad om att hennes yngsta son är en reinkarnation av hennes bortgångne pappa.

Och hon är inte den enda.

– Hela min familj säger hela tiden att det är min pappa, säger hon till E News.

Kim Kardashian, 39, har fyra barn med Kanye West, 42.

Nu avslöjar realitystjärnan att både hon och hela hennes familj är övertygade om att den yngsta sonen Psalm, åtta månader gammal, är en reinkarnation av hennes pappa, advokaten Robert Kardashian, som gick bort i cancer 2003.

– I vårt tv-program visade vi när vi var på Bali och en kvinna – ett blint medium – kom fram till mig och sa att jag skulle få en till son och att det skulle vara min pappa, återfödd, säger hon i en intervju med E News och fortsätter:

– Ingen visste. Ingen i mitt team visste att jag hade en surrogat som var gravid med en pojke.

Robert Kardashian
Foto: NICK UT/AP
Robert Kardashian

Hänt flera gånger

Vidare berättar Kim Kardashian att hennes barnskötare tagit med Psalm på en babyshower, där en kvinna frågade barnskötaren om det var hennes son.

– När hon sa nej, att hon bara tar hand om honom, sa kvinnan ”jag måste bara säga att snälla berätta för mamman att det här är en av hennes familjemedlemmar som är återfödd”.

Liknande händelser ska ha skett flera gånger, något som har gjort både Kim Kardashian och hennes familj övertygade om att hennes pappas själ lever vidare i Psalm.

Också vänsterhänt

Dessutom delar Psalm liknande drag med hennes pappa.

– Han är vänsterhänt, som min pappa. Så alla dessa saker händer. Jag vet inte ens om jag tror på reinkarnation men jag gör det nu. Jag vill tro det!

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN