Pamela Anderson har gift sig – för femte gången

Femte gången gillt för dem båda

Pamela Anderson och filmproducenten Jon Peters har gift sig.

Paret träffades redan för 30 år sedan.
– Hon gör mig vild, säger Jon Peters till Hollywood reporter.

Skådespelaren Pamela Anderson, 52, och filmproducenten Jon Peters, 74, har gift sig. En hemlig ceremoni hölls i Malibu under måndagen, skriver Hollywood reporter.
– Hon gör mig vild, på ett bra sätt. Hon inspirerar mig. Jag skyddar henne och behandlar henne så som hon borde bli behandlad, säger Jon Peters till Hollywood reporter.

– Pamela har aldrig sett sin fulla potential som artist. Det är så mycket mer med henne än vid första anblick, annars hade jag inte älskat henne så mycket, säger Jon Peters.

Träffades för över 30 år sedan

Pamela Anderson och Jon Peters, som senast har producerat filmen ”A star is born” träffades för över 30 år sedan.

– Det finns vackra tjejer överallt, och jag hade kunnat välja fritt. Men under 35 års tid har jag bara velat ha Pamela, säger Jon Peters.

Jon Peters och Pamela Anderson.
Jon Peters och Pamela Anderson.

Femte gången gillt

De har nu gift sig båda två för femte gången. Pamela Anderson var senast tillsammans med franska fotbollsproffset Adil Rami. Hon har tidigare varit gift med Tommy Lee, Kid Rock och Rick Salomon. Den sistnämnda har hon varit gift med två gånger.
Mest känd bland Jon Peters tidigare fruar är skådepelaren Lesley Ann Warren.

Romansryktena med Julian Assange

Tidigare har romansrykten mellan Pamela Anderson och Wikileaksgrundaren Julian Assange cirkulerat. De är nära vänner och Pamela Anderson har tidigare uttalat sitt stöd och sin kärlek för honom.

Publisert:

LÄS VIDARE