Paradise hotel

Jonathan Hermansson har blivit pappa

”Paradise hotel”-profilen visar upp sonen

Av: 

Torbjörn Ek

NÖJE

Jonathan Hermansson och Tinette Sivertsson-Walldén har blivit föräldrar.

Tidigt på onsdagsmorgonen föddes sonen.

”Så sjukt att helt plötsligt vara tre”, skriver ”Paradise hotel”-profilen i ett sms till Aftonbladet.

Båda de lyckliga föräldrarna har lagt upp bilder på sonen på sina Instagram-profiler. Tinette Sivertsson-Walldén, 29, har lagt upp en bild på sin sambo med den lilla babyn i famnen och han har gjort likadant med en bild av Tinette.

Det är Tinette som också avslöjar att den lilla babyn är en pojke.

”Om inte livet redan var perfekt innan, så är det i alla fall det nu, mina killar”, skriver hon till bilden av Jonathan Hermansson, 28, som sitter med den lilla insvept i ett täcke.

Jonathan Hermansson.

”Så jävla imponerad”

Jonathan Hermansson säger till Aftonbladet att allting har gått bra.

”Så jävla imponerad av Tinette och alla tjejer som lyckas åstadkomma detta och så starka som går igenom förlossningen”, skriver han i ett sms.

Oense om namn

Hermansson deltog i ”Paradise hotel” 2015 och sedan igen 2017 när han också vann tävlingen. Han och Tinette Sivertsson-Walldén har varit ett par i tre år. I april berättade de att de skulle bli föräldrar, men när Aftonbladet då pratade med Jonathan Hermansson tycktes de båda vara oense om namnval för den lilla.

– Hon har en A4-sida med namn och jag håller inte med om ett enda namn. Det är så sjuka namn, så jag känner att jag inte vet om man kan vara så elak att döpa barnet till något av de namnen hon har skrivit upp! Det kommer att bli svårt, 99 procent av namnen kommer jag absolut inte att döpa min unge till. Det är bara artistnamn och påhittade seriefigurer på listan. Så vi får se hur det hela slutar, sa han då.

Och paret är fortfarande inte helt säkra på namnvalet.

”Vi har ju varit totalt olika i allt vad de gäller namn men vi kom fram till endast ett som båda gillade och det var Louie. När han tittade ut och barnmorskan frågade om han såg ut som en Louie så svarade jag såklart ja... men Tinette sa att han mer såg ut som en Liam – ett namn jag velat ha under hela graviditeten men som hon har varit emot då så ’många’ döps till det nu för tiden... sjukt... Står här och funderar på om det var lustgasen som talade?”, skriver han med en gråtskratt-emoji.

På grund av coronarestriktioner fick Jonathan Hermansson inte sova kvar på sjukhuset.

”Så jag är här hemma och väntar på att dom ska få komma hem.”

ANNONS EXTERN LÄNK

3 för 2 på damtrosor hos Lindex! Få den billigaste på köpet. Rabatten dras av i kassan. Handla här

Lindex

Publisert:

LÄS VIDARE

”Paradise hotel”-profilen öppnar upp om otroheten: ”Jag var en idiot”

ÄMNEN I ARTIKELN

Paradise hotel