Världsstjärnan i Sverige för att spela in musik

Svenska Calle i samtal med skådespelaren

Publicerad:

NÖJE

Russell Crowe är i Stockholm för att spela in ny musik.

Fotografen Calle Anderson träffade honom utanför studion på Skeppsholmen.

– Han var väldigt glad och småskrattade, säger han.

Den oscarsbelönade skådespelaren Russell Crowe, 55, befinner sig just nu i Sverige med sitt band Indoor garden party för att spela in musik tillsammans med den svenska låtskrivaren Carl Falk.

I veckan har det spridits flera bilder på sociala medier där skådespelaren glider runt på en elsparkcykel genom Stockholm. Han har även själv lagt upp bilder på studion från Skeppsholmen där de spelar in.

Fotografen Calle Anderson är en av dem som träffat Russell Crowe. För Nöjesbladet berättar han att de träffades för en pratstund när skådespelaren gick ut från studion för att ta lite luft.

– Han berättade för mig att han tyckte att Stockholm var väldigt vackert. Tydligen har han bara varit här på vintern tidigare så det här är första gången som han upplever staden på sommaren, säger Calle Anderson.

1 av 3 | Foto: Läsarbild
Calle Anderson träffade Russell Crowe utanför studion

”Väldigt tillmötesgående”

Han berättar vidare om Crowes elsparkscykelupplevelser och att skådespelaren tycker det är ett utmärkt sätt att ta sig fram på.

– Vanligtvis brukar han cykla i andra länder så han tycker det är kul att det kommit något nytt.

Du fick ändå en kort pratstund med honom, hur skulle du beskriva honom som person?

– Han var väldigt tillmötesgående. Jag frågade om vi fick komma fram och då skrattade han bara och sedan vinkade han till sig oss. Han var väldigt glad och småskrattade.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN