Naomi Campbell besökte Tensta

En av stjärnorna på konferensen Brilliant minds

Det har blivit tradition att stjärnor på Sverigebesök i samband med konferensen Brilliant minds besöker ungdomar i utsatta förorter.

I fjol fick Rinkeby besök av Usher – i går var supermodellen Naomi Campbell i Tensta.

”En magisk kväll i Tensta”, skriver Quincy Jones III på Instagram efter besöket.

Flera superstjärnor är i Sverige för Brilliant Minds-konferensen som inleds på Grand Hôtel i Stockholm på torsdagen.

En av dem är supermodellen Naomi Campbell som på onsdagskvällen passade på att åka ut till Tensta för att besöka ungdomar i den utsatta förorten tillsammans med tidigare Idoljuryns Quincy Jones III och Spotifys Chaka Zulu.

På Instagram har Quincy Jones III lagt upp en video från besöket där han skriver:

”En magisk kväll i Tensta med @uluz3 och @naomi Campbell. En del kallar dem ’no go zones’ men det är kärlek och ungdomar fulla av potential som vi möter. Älskar er båda för att ni tog er tid.”

Brilliant minds arrangeras av Spotifys grundare Daniel Ek och Ash Pournouri och på grund av digniteten på de inbjuda gästerna och säkerheten kring det hypade eventet är hemlighetsmakeriet stort.

Av samma anledning är konferensens programpunkter hemliga för deltagarna och avslöjas först då gästerna anländer till Grand Hôtel.

Årets huvudtalare på konferensen är Barack Obama som tillsammans med sin familj anlände till Stockholm natten till torsdagen, rapporterar Breakit.

Förutom Obama och Campbell ska även Greta Thunberg, popstjärnan Cardi B, John Kerry, och Snap-grundaren Evan Spiegel, Joel Kinnaman och en lång rad tunga namn tala på konferensen.

Temat för året är ”The Fluxability Quotient” och svenska stjärnan Seinabo Sey ska uppträda i samband med att den drar i gång, skriver sajten.

Publisert:

LÄS VIDARE