Walt Disney Company

Stjärnorna i sorg efter Cameron Boyce död

Cameron Boyce hyllas av Adam Sandler och Kenny Ortega

Av: 

Alex Hartelius

NÖJE

Tidigare under dagen kom nyheten om att barnstjärnan Cameron Boyce dött, 20 år gammal.

På sociala medier hyllas han nu av sina kollegor.

”Du var den trevligaste och mest talangfulle ungen jag någonsin träffat”, skriver Adam Sandler.

Adam Sandler, 52, som spelade pappan till Cameron Boyce karaktär Keithie i ”Grown ups”-filmerna, är en av dem som är i sorg efter beskedet om att barnstjärnan dött endast 20 år gammal. På Instagram skriver han ett känslosamt inlägg där han hyllar sin förre detta kollega:

”Du var den trevligaste och mest talangfulle ungen jag någonsin träffat. Jag älskade den ungen. Du brydde dig så mycket om din familj, brydde dig så mycket om världen. Tack, Cameron, för allt som du gav oss. Det var så mycket mer som skulle komma. Vi är förkrossade”.

Hyllas av Kenny Ortega

Förutom ”Grown ups”-filmerna så var Cameron Boyce främst känd för sin roll som Cruella de Vils son Carlos i Disneys tv-film ”Descendants” samt TV-serien ”Jessie” och HBO:s "Mrs. Fletcher”. Enligt tidigare uppgifter så ska skådespelaren ha varit sjuk en längre tid.

”Min kärlek och mina böner går till Cameron och hans familj. Cameron spred kärlek, skratt och medkänsla varje dag som jag jobbade med honom”, skriver Descendants regissör Kenny Ortega.

Cameron Boyce ägnade sig mycket åt välgörenhet och donerade bland annat 30 000 dollar till ett vattenprojekt i Swaziland. En representant för Disney skrev i ett uttalande tidigare under dagen:

”Redan som liten drömde Cameron Boyce om att dela med sig av sina extraordinära konstnärliga talang. Som en ung man drevs han av sin önskan att göra en skillnad i människors liv genom sitt humanitära arbete”, enligt ABC.

ANNONS

Glöm inte mors dag på söndag – beställ idag för leverans i tid!

Extern länk från Interflora

Beställ nu

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Walt Disney Company

LÄS VIDARE

Så gick det sen för Disney-stjärnorna

ÄMNEN I ARTIKELN

Walt Disney Company

Adam Sandler