Ulrikke Falch demeterar Skam-ryktena

Hävdar att någon ändrat hennes bildtext

1 av 3
NÖJE

Tidigare rapporterades det att Ulrikke Falch, som spelar Vilde i ”Skam” avslöjat att hon skulle bli huvudkaraktär i säsong 4.

Nu tillbakavisar hon påståendet.

– Snälla var smartare, någon redigerade min bildtext, skriver hon på Twitter.

Tidigare under torsdagen spekulerades det kring att säsong fyra av den norska succéserien ”Skam” skulle kretsa kring karaktären Vilde.

Detta efter att den danska sajten mx.dk ska ha uppgett att Ulrikke Falch, kvinnan som spelar karaktären Vilde, själv ska ha berättat det på Instagram.

Tillbakavisa uppgifterna

Nu tillbakavisar dock Ulrikke Falch påståendet. På sin Twitter skriver hon:

”Äh, om jag är huvudpersonen i säsong 4, tror ni verkligen att jag skulle publicera det på Instagram? Snälla var smartare, någon redigerade min bildtext”.

På Instagram har hon också berättat att hon anser att en av anledningarna till att det går så bra för ”Skam” är att de lyckas behålla serien verklighetstrogen genom att inta prata om den för mycket i media.

Sana tippas

Vem som blir huvudkaraktären fansen kommer att få följa i den kommande säsongen är ännu okänt. Enligt spelbolagen tror flest personer att lotten kommer att falla på karaktären Sana. Dock är även karaktären Vilde favorittippad, liksom karaktären Chris.