Danny Saucedo: ”Spelar ingen roll om jag spelar på O’Learys”

Artisten sätter plus på livet • Ska snart bli pappa

Publicerad 2023-11-26

Femmorna haglar när artisten Danny Saucedo ska sätt plus på livet.

Han ser fram emot att snart bli pappa och är samtidigt nöjd med karriären.

– Det spelar ingen roll om jag spelar på O’Learys, säger Saucedo.

Karriär Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Jag är tacksam över att jag får hålla på. Jag nyper mig i armen varje dag, eftersom jag får betalt för att umgås med mina kompisar. Och möta en publik som kan mina texter.

– Det spelar ingen roll om det är storskaligt eller om jag spelar på O’Learys. Det spelar fan ingen roll.

Tänkte du likadant för tio år sedan?

– Då hade jag nog ett större ego och tänkte att jag skulle förtjäna bättre och var ämnad för något större. Men livet har gjort mig lite mer ödmjuk och tacksam att jag får hålla på med det här – oavsett på vilken skala är det en ynnest.

Danny Saucedo.

Hälsa Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Jag har känt mig ganska pressad så jag lovade mig själv att jag skulle bli bättre på att varva ner. Jag tränar och rör på mig, har en sund relation till mig själv. Det är en femma over all.

Kärlekslivet Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

Danny Saucedo väntar barn med kärleken Anna Eriksson, och ger kärlekslivet 10 av 5 i betyg. Extraordinärt bra med andra ord!

– Vi är så kära och ska bli en till nu. Vi bygger bo där hemma och det känns bara najs. Jag tror att det kommer att bli himmel.

Hur förbereder du dig?

– Det har köpts in filtar och barnvagnar och allt man ska ha. Man är redo för ”droppet”. Det blir ett decemberbarn så det ska bli skitkul.

I augusti berättade Danny Saucedo och Anna Eriksson att de skulle bli föräldrar.

Framtidsplanerna Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– De är alltid fem. Jag har alltid bra planer, sedan vet man inte om de slår in eller inte. Men jag lever ett fantastiskt liv och känner mig välsignad och omhändertagen. Jag är på en bra plats.

Ekonomin Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Jag klagar inte och kan både betala hyran och köpa tröja. Min bransch är ju väldigt pressad av de svåra tiderna, men tack och lov har det inte drabbat mig.

Jag har aldrig varit en ”slösa”-kille. Utan genom alla åren har jag lagt på hög och jag känner mig bekväm i mitt konsumerande.

Danny Saucedo.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln