Svenska Caroline: Så var festerna med Chris Brown

avIris Wigur

NÖJE

Svenska 22-åringen talar ut om nätterna med stjärnan: ’Jag har fått hans nummer’

1 av 4 | Foto: Kändisbloggaren Perez Hilton var inte sen med att kommentera Chris festnatt med ”en lättklädd blondin”.

Popstjärnan och Rihannas ex-pojkvän Chris Brown, 24, har festat till det med svenska blondinen Caroline

Andersson, 22.

Vid minst två tillfällen har de druckit drinkar och dansat ihop på klubben AV i Los Angeles.

Svenskan medverkade i norska ”Paradise Hotel” 2013 och har precis flyttat till Los Angeles för att studera på Santa Monica College. Hon bloggar även flitigt på Finest.se.

Nu berättar hon för Klick! vad som egentligen hände mellan henne och stjärnan.

– Vi blev bjudna till hans bord och de bjöd på drinkar och vi dansade därinne. Sedan blev vi bjudna till hans hus, säger Caroline.

”Gillar blondiner”

Utanför klubben stod flera paparazzis som tog bilder på Caroline och Chris. En video på TMZ visar hur de lämnar klubben tillsammans.

– Vi var ett gäng som hade efterfest hos honom. Han bjöd på mer drinkar men det var ganska lugnt. Vi lyssnade på hans musik och jag sa till honom att jag älskar den. Då blev han glad. Jag frågade om han bara gillar brunetter men han sa att han gillar blondiner också, säger hon.

Några kvällar senare var hon ute tillsammans med vänner och träffade återigen stjärnan, på samma klubb.

– Vi dansade och han såg väldigt bra ut i ett tajt linne. Tyvärr var jag tvungen att åka hem lite tidigare den kvällen, säger Caroline.

Fick hans telefonnummer

Det verkar dock som Chris Brown fattat tycke för svenskan. För Klick! avslöjar nu Caroline att hon fått hans telefonnummer.

– Jag har fått ett nummer där jag kan kontakta honom. Men det är ingen stress med att träffas, jag vill inte verka som ett galet fan, så vi tar det som det kommer, säger hon.

Chris Brown är ­inte den enda kändisen som Caroline hängt med sedan flytten till Los Angeles. Real Madrids fotbollslag och Jamie Foxx är bara några som hon och hennes vänner hunnit bekanta sig med.

– Det är mycket ­roligt som händer här i Los ­Angeles, säger hon. 

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!

Rihanna