Deltagarna kritiska mot SVT efter momentet i ”Mästarnas mästare”

Mikaela Laurén: ”Irriterad” – SVT: ”Visste att vi skulle få synpunkter”

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

KALAMATA. Hon vann grenen.

Men efter segern är Mikaela Laurén kritisk mot produktionen.

– Man blir irriterad när de räknade fel, säger hon.

Flera deltagare visade sitt missnöje i samband med en av kvällens grenar i ”Mästarnas mästare”.

I en av premiäravsnittets tävlingar ska deltagarna genomföra flera moment. I det första ska de hoppa jämfota femtio gånger över en pinne. Under inspelningen i grekiska Kalamata ifrågasatte dock bland andra Tommy Salo, Kjell Isaksson och Mikaela Laurén produktionen under tävlingen.

Anledningen: Domarna räknade fel.

Mikaela Laurén var tvärsäker på att hon hoppat femtio gånger, men bads ändå att fortsätta.

– Jag hade gjort femtio. Jag räknade varje steg. Jag räknar alla saker när jag tränar. Så jag vet att jag gjort femtio. Så då blev jag lite irriterad. Men det tog jag snabbt ikapp, säger Mikaela Laurén som senare vann grenen.

1 av 3 | Foto: Carolina Byrmo
Mikaela Laurén i Mästarnas mästare

SVT: Domaren dömer

Anders Wistbacka, projektledare för ”Mästarnas mästare”, säger att han redan på förhand förstod att det skulle komma kritik.

– Vi visste att vi skulle få den typen av synpunkter innan. Det är inte så lätt att hålla räkningen, säger han och fortsätter:

– Men när jag får den här typen av frågor känns det alltid lika skönt att säga: ”Det finns en domare”. Har man synpunkter är det domaren som har dömt. Här hade domaren ett antal assistenter med sig som höll i räkningen, och det är det som räknas.

Publicerad:

LÄS VIDARE