Storbråken i ”Farmen”: ”Han är en vidrig människa”

avMathilde Albinsson

NÖJE

I kväll är det säsongspremiär för TV4:s ”Farmen”.

Och redan i första avsnittet råkar deltagarna i luven på varandra.

– Sätta ihop sådär många människor och alla är knäppa i huvudet – det är oundvikligt att det inte kommer bli konflikter, säger Ann Gyllenhammar.

1 av 4 | Foto: TV4
Ann Gyllenhammar

Fjorton färgstarka deltagare intar tv-rutorna med start i kväll.

Och bara ett par minuter in i programmet hettar det till mellan årets ”Farmen”-deltagare.

Ann Gyllenhammar, 55, är inte särskilt förtjust i någon i den brokiga skaran av starka personligheter. Men det är när Kirsi Pärssinen, 50, frågar efter hennes styrkor, som Ann Gyllenhammar ser rött.

– Fy fan, jag tycker att hon verkar helt bäng. Hon håller på och blänger, försöker psyka ut en. Varför ska jag säga mina styrkor till henne? Vi kom lite på tvären på en gång, säger Ann Gyllenhammar i programmet.

”De flesta är dumma i huvudet”

Hon erkänner att hon egentligen inte trivs ihop med främmande människor.

– Att bo med en massa människor man inte känner, det är ju fruktansvärt. Sätta ihop sådär många människor och alla är knäppa i huvudet – det är oundvikligt att det inte kommer bli konflikter, säger hon och fortsätter:

– Jag har svårt för andra människor för jag tycker att de flesta är dumma i huvudet.

Hon blir också irriterad på Jean-Pierre Marques, 31, när han anklagar henne för att ha somnat i höet medan de andra sliter med arbetet på gården.

– Jag har alltid stor respekt för äldre människor, men hon kommer hit och är kaxig. Jättetrött människa, sågar i sömnen, energitjuv, säger Jean-Pierre Marques i programmet.

Men Ann Gyllenhammar slår tillbaka:

– Han tror att han är så jävla charmig. Han är inte charmig, det är bara hans mamma som tycker det, säger hon och fortsätter:

– Han har något fel i huvudet. Seriöst nu, inte som någon sådär lite utflippad. Han är en vidrig människa.

Gutta har lämnat - Wincent är ny

Sedan tidigare är det känt att Gutta, som vanligtvis är farmarnas populäre mentor, har lämnat över till Wincent på grund av en benoperation. Det blir nu Wincent som får dela ut uppdragen och utvärdera deltagarnas arbetsinsatser. Programmet leds återigen av Paolo Roberto.

”Farmen” har premiär den 7 januari klockan 20.00 på TV4.

Här är alla vinnare av ”Farmen” – känner du igen dem? 00:34
ARTIKELN HANDLAR OM

Farmen