– Jag valde bort Lasse Hallström

NÖJE

New York-frun: Det var mitt livs största misstag

1 av 5 | Foto: PRIVAT
Träffade Julia Roberts ”Det här var när Julia vann en Oscar för ”Erin Brokovich” 2001. Jag fick hålla i statyetten, och sa till Julia: ”Det måste vara något fel, det är ju jag som ska ha den här” (skratt). Nu får vi se vem som får en Oscar först, om det blir jag eller Erika (Gunillas 8-åriga dotter)”.

Här nedan är New York-frun Gunilla Perssons privata bilder med kändisarna.

Men en viktig person saknas bland fotografierna.

– Mitt livs största misstag är att jag valde bort Lasse Hallström, säger hon om sin romans med mästerregissören.

Foto: CAROLINA BYRMO
Vill slå igenom Gunilla Persson vill, tillsammans med dottern Erika, 8, slå sig in bland kändiseliten. ”Jag känner att det är dags nu”, säger Gunilla.

Den frispråkiga deltagaren Gunilla Persson, 51, i TV3:s ”Svenska New York-fruar” har länge velat slå sig in i den yppersta kändiseliten.

Vid flera tillfällen har hon träffat de som har gjort det.

”Jag slutade med allt”

– Strax innan Erika (Gunillas 8-åriga dotter) föddes var jag i kontakt med Julia Roberts advokat och manager. Det fanns ett intresse för att Julia skulle göra en film på ett manuskript jag hade skrivit, men sen blev jag gravid. Och då slutade jag med allt. Så där har det varit i mitt liv. Jag har varit mycket nära att ”slå till” och lyckas med något, och så har det inte hänt. Men jag känner att nu är det dags, säger hon.

En person som saknas på bilderna är regissören Lasse Hallström. Enligt Gunilla Persson hade de ett kort förhållande 1990 – en relation som har lämnat spår i henne.

– Ja, vi hade en romans. Det tog aldrig slut, men det rann ut i sanden. När man bor i två olika länder är det ofta det händer, säger hon.

– Lasse sa till mig: ”Gunilla, du måste akta dig jävligt noga. För en dag kan du sitta med ett tomt champagneglas”. Han menade att om jag gick för hårt in i jetset-livet skulle jag missa det viktiga i livet. Han hade absolut rätt.

”Lätt att vara efterklok”

Förhållandet rann ut i sanden när Gunilla Persson i stället blev ihop med en brittisk man. Nu ångrar hon bittert att hon dumpade Hallström.

– Det var mitt livs största misstag att jag valde honom (britten) framför Lasse. Jag var förälskad i den andra mannen, men det ledde inte till vad jag ville som var äktenskap och barn. Men Lasse, han har ju gift sig och skaffat barn. Så han hade varit en bättre kandidat. Lasse hade vad jag sökte, han hade djupet. Han skulle ha varit rätt för mig. Men det är lätt att vara efterklok.

Nöjesbladet har förgäves sökt Lasse Hallström för en kommentar.

I kväll, kl. 21.00, TV3: ”Svenska New York-fruar”

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!