Bergs nakenchock

NÖJE

Fick klänningen avsliten under sitt uppträdande

1 av 9 | Foto: Foto: KARIN TÖRNBLOM/IBL BILDBYRÅ
in på bara skinnet Carina Berg bjöd på show – och lite mer på Gaygalan.

I går hände det igen.

Ännu en nakenchock för Carina Berg.

Nu tillsammans med maken Kristian Luuk.

2006 anmäldes Carina Berg till Granskningsnämnden för en sketch med talande vaginor i TV4-programmet ”Lilla Vi (tar stor plats)”.

I går utmanade hon ännu en gång med att låta kvällen gå i porrens tecken då hon ledde QX Gaygalan från Cirkus i Stockholm. Galan inleddes med att manliga dansare på scen slet av henne klänningen. Under var hon – naken.

Förutom ett par trosor.

Luuk till undsättning

I hennes baraste tillstånd dök maken Kristian Luuk plötsligt upp, och paret försvann in under ett hölje av tyg, ackompanjerade av publikens jubel.

En stund senare gick kvällens konferencier, åter påklädd, ut i publiken för att ge en minilektion i gaytermer, och frågade schlagergeneralen Christer Björkman:

– Vad är rimming?

(Oralt analsex, reds anm.)

Porrfilm

När Björkman inte svarade på frågan, berättade Carina Berg att Marie Serneholt, som var där för att dela ut pris för bästa tv-program, hade visat henne vad rimming var bakom scenen, och att Carina Berg nu ”kände sig både smutsig och ren på samma gång”.

På en storbildsskärm visades en scen ur en heteroporrfilm, dessutom uppspelad två gånger, på begäran av galans deltagare.

Mona Sahlin, som satt mitt i publiken, brast vid ett tillfälle ut i tårar – men inte på grund av inslagen, försäkrade hon för Nöjesbladet:

– Nej, är det Gaygala så är det.

I stället berättade Mona Sahlin hur tagen hon blivit av de stående ovationerna hon fått, efter att ha hyllats som en viktig politisk företradare för hbtq-världen.

– Jag var på väg till toa precis då det hände! Jag blev riktigt rörd. Och jätteöverraskad, säger Mona Sahlin.

Avslöjande tajt

Ännu större jubel fick Björn Ulvaeus ta emot, då han dök upp i röd karakteristisk ABBA-heldress, som avslöjade så många konturer av kroppen att det näst intill kan falla under kategorin nakenchock.

Björn Ulvaeus var där för att dela ut priset till Årets homo – som blev fotografen Elisabeth Olsson Wallin.

STORT BILDEXTRA: Se alla bilder från Carina Bergs framträdande