”Han hade kunnat bli en fotomodell”

avAnnika Persson

Filip och Fredrik hyllar terrorledarens utseende

Usama bin Laden kunde ha blivit fotomodell. Det hävdar Filip och Fredrik i veckans podcast.

– Han hade tindrande ögon, höga kindben och en perfekt brunhet i hyn, säger Filip Hammar.

Det är inte ofta som man hör Usama bin Laden i samma meningar som ”snygg”, ”fotomodell”, ”höga kindben” och ”kåthet”. Men det ändrar Filip Hammar och Fredrik Wikingsson på i veckans podcast med Usama-tema.

– Du har alltid varit besatt av gamla män med vackra drag som tvingas sluta sin karriär på något sätt, säger Fredrik till Filip.

”En av världens vackraste”

Filip jämför Usama bin Laden med den före detta fotbollsspelaren Zinedine Zidane.

– Usama har vackra drag. Tindrande ögon, höga kindben och en fin nyans i hyn, en perfekt brunhet. Alldeles uppenbart så var han en vacker man, på samma sätt som man kanske inte alltid såg hur vacker Zinedine Zidane heller var innan det börjades tas svartvita närbilder på honom. Då insåg man att han var en av världens vackraste män, säger Filip.

Var i Falun 1971

Parhästarna diskuterar också hur Usamas liv skulle kunnat se ut om allting vore lite annorlunda. År 1971 så var bodde Usama nämligen på ett hotell i Falun tillsammans med sin familj.

– Vad hade hänt om Mika Kjellberg som äger Mikas modellargentur hade ätit frukost i matsalen tillsammans med Usama? Där hade livet kunnat ta en helt ny vändning, han kanske hade blivit en fotomodell. Då hade inte ”The twin towers” fallit ihop, säger Filip.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!