Magnus Carlsson

Magnus Carlsson förkrossad - har förlorat sin hund

Av: 

Isabel Norman

NÖJE

”Vi höll dig i varsin tass”.

Artisten Magnus Carlssons älskade hund Selma är död.

Nu väljer han att berätta om den tunga förlusten:

”Jag går sönder av saknad efter dig”, skriver han på sin blogg.

Schlagerstjärnan Magnus Carlsson går igenom en tuff tid i livet. Hans älskade hund Selma har gått bort. Nu väljer han att berätta om den tuffa förlusten:

”Du tog med dig mitt hjärta. Så är det bara. Allt utom en liten bit som jag behöver själv för att hålla igång den här kroppen ett tag till. Men tills vi ses igen kommer det alltid att saknas en stor bit. Först där och då kommer det bli komplett igen”, skriver Magnus Carlsson i ett blogginlägg.

Minns tillbaka

I sin text minns han tillbaka på stunder som de haft tillsammans. Som när han hösten 2001 fick be några musikproducenter om ursäkt i samband med inspelningarna av albumet ”En ny jul”. Anledningen var att Selma, som då var valp, hade bitit av en sladd.

”Vi höll dig i varsin tass”

Magnus Carlsson berättar att Selma var en intelligent, kvick och söt hund som fick tretton valpar och säger att hon fick somna in i sällskap av nära och kära:

”Stillsamt och fint – helt lugnt och fridfullt gav du dig av. Vi höll dig i varsin tass och log in i dina bruna ögon, och jag såg att det sista dina fina ögon registrerade var oss – din familj.”, skriver Magnus Carlsson på bloggen.

Blogginlägget har fått över 200 kommentarer från människor som vill visa empati och medkänsla till Magnus Carlsson i denna svåra stund.

ANNONS

Shoppa kläder, skor & inredning hos Ellos – nu med upp till 50% rabatt i outlet.

Extern länk från Ellos

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Magnus Carlsson

Klick!