Tragedin Bobbi Kristina

Här tar de farväl av Bobbi Kristina

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Begravningsceremoni för de allra närmaste i dag

Familj och vänner samlades för att ta ett sista farväl av Bobbi Kristina Brown.

På lördagen hölls en begravningsceremoni för Whitney Houstons dotter i delstaten Georgia.

Sista vilan får hon bredvid mammas grav i New Jersey.

Familj och vänner samlades på lördagen för att ta farväl av Bobbi Kristina Brown.

22-åringen dog på söndagen omgiven av familj, efter att hon i januari hittades medvetslös i ett badkar och sedan dess legat i koma.

– Äntligen är hon i Guds armar. Vi vill tacka alla för den enorma mängd kärlek och stöd under de senaste månaderna, sa Kirsten Foster, en representant för familjen Houston, på söndagen enligt AP.

Nick Gordon inte där

Den privata begravningsceremonin ägde rum i St James Methodist-kyrkan i Alpharetta, Georgia, skriver People.

Pappa Bobby Brown fanns bland de närvarande, men pojkvännen Nick Gordon var inte på plats, trots att han skrivit ett brev till Bobby Brown och Pat Houston där han bad om att få delta.

Familjerna Brown och Houston hade, enligt Daily Mail, hyrt in extra säkerhetspersonal och samtidigt återigen bråkat inför ceremonin. Den här gången grundar sig bråket i att Brown-familjen är rädda för att Houstons skulle ta en bild på Bobbi Kristina och sedan sälja vidare bilden. Kort efter Whitneys död 2012 hamnade en bild på hennes döda kropp på omslaget av en tidning.

Begravs bredvid mamma

Whitney Houstons enda dotter förväntas sedan begravas bredvid sin mamma på begravningsplatsen Fairview Cemetery i Westfield, New Jersey. Där är också Whitney Houstons pappa John Russell Houston begravd.

Det har varit många oklarheter kring Bobbi Kristinas dödsfall, där poliskällor tidigare berättat att de inte kan utesluta att hon bragts om livet. Sedan tidigare finns misstankar om att hon blivit misshandlad av pojkvännen Nick Gordon och fallet utreds därför som mord.

ANNONS

Få naturligt vitare tänder hemma! Om du beställer idag kan du påbörja din behandling inom 1-2 dagar!

Extern länk från Dentway

Köp här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Tragedin Bobbi Kristina

Bobby Brown

Bobbi Kristina Brown

Whitney Houston

Nick Gordon