Angelina Jolie skiljer sig

NÖJE

Förhållandet med Billy Bob Thornton helt över

1 av 2 | Foto: AP
Angelina visar stolt upp sin tatuering på den tiden det begav sig.

Nu är det slut. I går tröttnade Angelina Jolie på Billy Bob Thornton.

Skilsmässoansökan lämnades in bara dagen efter att US Weekly publicerat en intervju med Jolie där hon sa att hon var ledsen och arg, men att de försökte reda ut problemen.

Aftonbladet har tidigare skrivit om att paret inte längre bor tillsammans i sin lyxvilla, utan istället på varsitt hotell. I går talade Angelina Jolie, 27, för första gången ut om separationen.

–  Jag är både arg och ledsen. Det var verkligen en djup förbindelse, ett djupt äktenskap, så det är inte så enkelt att säga vad det var som orsakade problemen. Men det är klart för mig att våra prioriteringar förändrades över en natt, säger hon till US weekly.

Angelina Jolie är känd för sina roller i bland annat ”Tomb Raider”, "I samlarens spår" och ”Stulna år”. För den senare rollen vann hon en Oscar.

Amuletter med blod

Skådespelaren och musikern Thorntorn, 46, som haft stora roller i bland annat "Sling blade", "Bandits" och "En enkel plan", har inte pratat ännu. Och hans talesman har inte gett någon annan kommentar än att paret fortfarande är gifta i allra högsta grad.

Jolie och Thornton blev kända för hela världen som par när de gifte sig för två år sedan. De lät då tatuera in varandras namn och bar halssmycken som innehöll blod från dem själva. I våras adopterade paret en pojke från Kambodja. Han bor nu med Angelina.

Kenny Stolpe, Frida Håkansson