Johnny Depp

Johnny Depp stäms – efter vildsinta utbrottet

avMathilde Albinsson

Johnny Depp ska ha blivit aggressiv efter en tillrättavisning under inspelningen av ”City of lies” förra året.

En medarbetare uppger att stjärnan slog honom i bröstkorgen två gånger.

Nu stämmer medarbetaren Johnny Depp.

Johnny Depp, 55, stäms av en tidigare medarbetare för en incident som ska ha ägt rum under en filminspelning i april förra året.

Gregg ”Rocky” Brooks ansvarade för inspelningsplatserna under arbetet med filmen ”City of lies”, som skildrar mordet på Biggie Smalls. I filmen spelar Depp kriminalpolisen Russel Poole, som jobbade med mordutredningen.

Enligt Brooks ska Depp ha anlitat två vänner att medverka i en scen som spelades in i centrala Los Angeles. Brooks tyckte dock att scenen fungerade dåligt och ville att den skulle filmas färdigt i en sista tagning, vilket han påpekade för såväl regissören som Depp.

Depps utspel: ”Vem i helvete är du?”

Enligt stämningsansökan ska den sistnämnde blivit vansinnig och skrikit: ”Vem i helvete är du? Du har ingen rätt att säga åt mig vad jag ska göra”, skriver TMZ.

Brooks uppger också att Depp slog honom två gånger i bröstkorgen. Då Rocky inte reagerade, ska Depp ha fortsatt sitt skrikande: ”Jag ska ge dig 100 000 dollar för att slå mig i ansiktet just nu.” Skådespelarens andedräkt luktade starkt av alkohol, hävdar Brooks.

Till slut förde Depps livvakter bort honom från platsen. Rocky ska även ha velat tillkalla polis för att få beskydd.

Stäms av livvakterna

Det är den andra stämningsansökan på kort tid för Depp. I maj blev det känt att två livvakter, som tidigare jobbat för Depp, valt att vidta rättsliga åtgärder då de omgavs av droger och laddade vapen samt fick varken lunchrast eller lön under sin anställning hos skådespelaren.

1 av 3 | Foto: Richard Shotwell / AP TT
Johnny Depp.
ARTIKELN HANDLAR OM