Marit Bergman

Marit Bergman mamma igen – efter dramatisk förlossning

Av: 

Anna Shimoda

Hans Shimoda

NÖJE

Marit Bergman har blivit mamma igen.

På Instagram skriver hon om lyckan – men också om den dramatiska förlossningen.

”Det blev akut kejsarsnitt till slut och jag är enorm tacksam för att jag råkar bo i Sverige och för att jag fick föda på Huddinge där man snabbt kunde mobilisera ett helt läkarteam som fick ut vår dotter tryggt och säkert”.

Sångerskan Marit Bergman, 43, gick i januari ut på Instagram och berättade att hon väntade barn med en kille hon känt en väldigt kort tid.

”Så kan det gå när inte haspen är på! Man kan se det hela som ett experiment, är det en bra eller dålig idé att skaffa barn med en göteborgare som man känt i cirka en kvart? (Jag chansar på bra). Ett kärleksbarn lär det bli hur som helst. Hon ska komma i juni”.

Nu har chansningen burit frukt. Sista dagen i juni blev Marit och pojkvännen Johan Neckvall, 45, föräldrar till en liten tjej.

Ska heta Juni

”20.57 den 30e juni föddes Juni Kristin Katarina Neckvall Bergman. Det blev akut kejsarsnitt till slut och jag är enorm tacksam för att jag råkar bo i Sverige och för att jag fick föda på Huddinge där man snabbt kunde mobilisera ett helt läkarteam som fick ut vår dotter tryggt och säkert. Alla mår bra!”, skriver sångerskan på Instagram och fortsätter:

”Passa gärna på att skänka en slant till @sosbarnbyar – till barn och mammor som inte haft samma tur som vi”.

Under graviditeten träffade Nöjesbladet Marit på en filmpremiär i Stockholm och då var hon öppenhjärtig om graviditeten och sin nya relation:

– Jag är mycket lycklig och förvånad. Min gynekolog sa att det var stängningsdags för affären, men så kom det in en liten typ där, ska bara ha ett paket cigg och lite mjölk. Ja, en sista då, förklarade Marit med ett skratt.

Gitarrist i Broder Daniel.

Angående pojkvännen så är det som sagt en relativt färsk bekantskap.

– Vi är tillsammans sedan förra våren. Det blir lite mer än ettårsjubileum när hon kommer ut.

Johan Neckvall har varit gitarrist i gruppen Broder Daniel. Han har också spelat trummor på Håkan Hellströms hyllade debutalbum ”Känn ingen sorg för mig Göteborg”.

Johan har barn sedan tidigare och Marit har en sexårig son från en tidigare relation med journalisten Emil Arvidsson.

Nöjesbladet söker Marit Bergman för en kommentar.

ANNONS

Just nu upp till 70% rabatt! Flyttrea på mode, inredning, skönhet och barnkläder.

Extern länk från Åhléns

Shoppa här!

Rockbjörnen
Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Marit Bergman

LÄS VIDARE

Babylycka för ”Baren”-Meral: ”Känslostorm”

ÄMNEN I ARTIKELN

Marit Bergman