Mode

Grattis Elin Kling...

Av: 

Lisa Olsson

NÖJE

...som vann Stora Bloggpriset i kategorin Mode.

Foto: Lina Boström Einarsson

Elin Klings modeblogg Style by Kling är bäst i Sverige tycker en majoritet av de som har röstat på Stora Bloggpriset.

- Det känns fantastiskt! Vilken ära!

Var det väntat eller trodde du att någon annan skulle ta hem det?

- Med tanke på att min blogg är störst i sverige inom just mode så skulle man ju kunna tro att jag tog vinsten för givet men långt därifrån. Jag hoppades verkligen på det och blev superglad när jag fick beskedet. Jag kämpar något otroligt med min blogg så detta är något som får mig att brinna ännu mera för det jag gör.

Berätta om din blogg!

- Det finns något för alla. Givetvis tipsar jag om olika stylingtips eller om det är något nytt plagg i butikerna läsarna kan ta del av, men främst handlar det om att följa min vardag som moderedaktör. Jag satsar mycket på att få ett bra flöde och bra bildkvalitet i bloggen. Min pojkvän, stackarn, har fotat de flesta "Dagens" och det är inte bara en bild som tas innan jag blir nöjd.

Vilka bloggar följer du själv?

- Tyvärr hinner jag inte följa så många som jag hade önskat men de jag följer främst är mina vänner som Hotspot, Linns blogg, Fahrmans Mode, Cecilia Blankens och en del utländska.

Varför började du blogga?

- När jag jobbade på stureplan.se försökte Alex Schulman få in mig i bloggvärlden men jag tackade nej då jag tyckte det kändes för privat. Men något halvår senare var min kompis Erik på mig på mig och till slut gav jag det en chans. Efter tre dagar låg jag bland de mest lästa i Sverige och så har det hållit sig sen dess vilket är otroligt kul.

Hur kan man påverka genom att blogga?

- Det finns mycket som man kan påverka via sin position som en av Sveriges största bloggare men jag vill inte sätta några regler utan för mig handlar det om att inspirera.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode