Alida Morberg

Då blir Morberg och Skarsgård föräldrar

Av: 

Jakob Meijer

Andreas Hansson

NÖJE

Alida Morberg och Bill Skarsgård väntar barn.

Nu avslöjar Morberg när barnet kommer.

– Jag ska föda om tre veckor, säger hon.

En höggravid Alida Morberg, 33, dök upp på Nent/MTG:s pressträff på tisdagen där höstens tv-program på TV3 presenterades.

Hon var på plats för att prata om den nya säsongen av TV3:s thrillerserie ”Svartsjön” där hon spelar en av huvudrollerna.

Dagens konferencier Peter Jihde passade på att fråga om hur statusen är för gravida Alida Morberg, som väntar barn med pojkvännen Bill Skarsgård, 27.

– Jag ska föda om tre veckor, säger hon.

När Nöjesbladet får en pratstund med henne berättar hon att hon mår bra.

– Jag har mått bra hela tiden. Jag har haft lite tur och har inte mått illa och sånt där. Det känns bra. Jag är kanske lite tröttare och lite mer introvert än vanligt, säger hon och skrattar.

”Det är så privat”

Bill Skarsgård bekräftade att han ska bli pappa i slutet av juli när Nöjesbladet träffade honom på serietidningsmässan Comic-Con i San Diego. Han avböjde dock att kommentera ytterligare eftersom ”det är så privat”.

Den blivande farfadern Stellan Skarsgård, 67, kommenterade glatt uppgifterna när Nöjesbladet träffade honom inför premiären av ”Mamma Mia! Here we go again” i juli.

– Jag har åtta barn och ett barnbarn och nu ska jag få ett till. Det känns jättekul, säger han när Nöjesbladet gratulerar till den kommande nedkomsten, sa han då.

Bill Skarsgård har följt i pappa Stellans fotspår och har hyllats för sin insats som clownen Pennywise i nyfilmatiseringen av Stephen King-skräckisen ”It”.

Morberg om framtidsplanerna

Alida Morberg, som är dotter till Per Morberg, 58, har bland annat medverkat i filmer som ”Stockholm Stories” och ”Beck – rum 302”.

Skådespelaren har flera nya projekt på gång.

– Jag får inte riktigt prata än, det är alltid så där. Nu ska jag först föda, sen har jag några projekt som inte är helt klara än.

Hon kan dock tänka sig att göra en ny säsong av ”Svartstjön”.

– Absolut, om historien håller. Det tycker jag man gjort nu med säsong två. Men det beror helt på. Nu har vi ingenting att gå på. Men det är alltid kul att jobba, och vi hade så kul när vi gjorde det här. Det var verkligen vuxenkollo.

ANNONS

Hitta ett kreditkort eller betalkort som passar dig och dina behov! Jämför nu.

Extern länk från Compricer

Jämför nu!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Alida Morberg

LÄS VIDARE

Så drar Bill Skarsgård nytta av succén som clown i Hollywood

ÄMNEN I ARTIKELN

Alida Morberg

Bill Skarsgård

Stellan Skarsgård