Chewbaccca-mamman - detta har hänt sedan hon tog på sig masken

NÖJE

Hela tidslinjen

En kvinna i Dallas la upp ett klipp på sig själv i en Chewbacca-mask och inget blev sig likt därefter. Saknar du koll på alla turer kring ”Chewbacca mum”? Lugn, här är allt som har hänt sedan Candace Payne satte på sig masken. 

Candace Payne sätter på sig masken och börjar skratta - jättemycket

Den 20:e maj 2016 kl 18:23 Candace Payne från Dallas hade ett par minuter över mellan olika lämningar av barn. Fritiden använde hon till att spontanköpa en Chewbacca-mask. För att bevisa för hennes Facebookkompisar att masken var till henne och inte till hennes barn la hon upp ett klipp på Facebook där hon provar masken. Detta är klippet som har setts av hundratals miljoner människor. 

Klippet ses av miljontals människor

Varuhusdirektören knackar på

21 maj 2016 kl 11:46 Dagen efter att ha laddat upp det glada klippet vaknar Candace till ett nytt liv. Miljontals människor runt om i hela världen har sett henne skratta och representanter från varuhuset där Candace har köpt masken knackar på för att ge henne saker. Candace skrattar ännu mer och undrar vad det är som händer

Bjuds in till USA:s största morgonsoffa - upptäcker GIGANTISK hiss

22 maj 2016 kl 05:40 Candace flygs till New York för att medverka i USA:s största morgonshow

Flygs till LA - spelar in sketch i regi av Star Wars-regissören JJ.Abrams

23 maj 2016 kl 15:37  Direkt efter sin medverkan i morgonshowen flögs Candace till Los Angeles för att göra i stort sett allt möjligt. Bland annat spelar hon in en sketch med Star Wars-regissören JJ.Abrams

Får en hälsning av den riktiga Chewbacca

23 maj 2016 22:00  Direkt efter inspelningen med JJ medverkar Candace i ”The Late Late show”. Där får hon en personlig hälsning av den riktiga Chewbacca.

Självklart var det någon som förvandlade ”Chewbacca mum” till en låt

25 maj 11:01 Ett snille förvandlade ”Chewbacca mum” till en musikalisk trudelutt. Bra gjord dessutom.

ARTIKELN HANDLAR OM

Star wars

Youtube