Från sexmissbruk till sexsnack i tv

Reality-stjärnan debuterar som programledare

 Smail Alihodzic debuterar som programledare i ”Sex med Smail” .
Smail Alihodzic debuterar som programledare i ”Sex med Smail” .

Hans sexliv blev en snackis i ”Paradise Hotel” och påståendet att han haft sex med över 500 tjejer skapade rubriker.

Nu debuterar Smail Alihodzic som programledare i ”Sex med Smail” där han vill sudda bort de tabun som finns kring ämnet.

– Sex är lika naturligt som mat eller sömn och vi måste kunna prata naturligt om det, säger han.

Smail Alihodzic, 27, blev känd genom sin medverkan i ”Paradise Hotel” där han bland annat uppmärksammades för sitt omfattande sexliv och många sexpartners.

Nöjesbladet har tidigare skrivit om hans sexmissbruk och att han i perioder använt sex som en verklighetsflykt.

Nu debuterar Smail som programledare för tv-programmet ”Sex med Smail” där han på ett öppet sätt ska ta sig an ämnet sex tillsammans med sexrådgivaren Isabella Wahlf och ”sextestaren” Sabine Engström.

I programmet kommer tittarna guidas genom orgier och fetischer, ett hav av orgasmer och en djungel av sexleksaker. Varje vecka medverkar också en känd gäst som får klämma och känna på dagens heta ämne.

Smail känns som klippt och skuren för programledarjobbet i ”Sex med Smail” men det var ändå inte självklart för honom att tacka ja när han fick frågan.

– Jag tvekade till en början, mycket tack vare media och folks fördomar. Och även om jag har träffat en hel del tjejer genom åren och haft massor med sex, så blir jag ändå lite generad när jag pratar om ämnet. Det kanske är för att jag är uppfostrad på ett rätt konservativt sätt. Vi pratade aldrig om sex i hemmet när jag växte upp, säger han.

Det som fick honom att ändra sig och ändå vilja göra programmet var hans båda kollegor.

– Isabella och Sabine är väldigt sköna, öppna och frispråkiga. Jag kände att det här kommer bli spännande och kul. Det verkar som att folk törstar efter ett sånt här program. Sex engagerar men ingen vågar prata om det.

”Sex med Smail” har premiär på Viafree.se tisdagen den 5 juni. Nya avsnitt släpps varje tisdag och torsdag.

Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE