Christer Sjögrens tuffa start i ”Så mycket bättre”

Av: Jakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

Flygförseningar och sömbrist.

Christer Sjögren har landat på Gotland för sommarens ”Så mycket bättre”-inspelning – och han kan se tillbaka på några hektiska dagar.

– Det blev en stressig start, säger han.

Nu är alla årets artister i ”Så mycket bättre” samlade på Gotland. Christer Sjögren, 68, landade i Visby först på måndagsmorgonen, en dag efter alla andra. Artisten var sedan tidigare redan inbokad för spelningar i Nordnorge och utanför sörmländska Vingåker.

– Det blev en stressig start, men det fanns ingen utväg för jag var redan inbokad, säger Christer Sjögren till Nöjesbladet.

Dessutom höll ett försenat flyg under söndagen på att sätta käppar i hjulet för stjärnans ankomst till Gotland.

– Men det har gått bra. Det är lite stressigt och lite mycket resor. Och för lite sömn har det hittills varit, men nu är jag här, säger en trots allt nöjd Christer Sjögren.

1 av 2 | Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Christer Sjögren.

”Jag har inga lik i garderoben”

Att de andra deltagarna haft ett dygn på sig att bekanta sig med varandra ser han inte som någon nackdel.

– Det är klart, jag har inte sett mitt rum och har inte fått installera mig. Jag vill gärna hänga upp mina kläder och sånt. Men annars tror jag inte jag missar något. Vi har ju ändå tio dygn då vi ska vara ihop. Jag missar nog inget. Kanske.

Christer Sjögren har i tidigare intervjuer och självbiografier berättat om både med- och motgångar livet, bland annat att han levt med ett alkoholmissbruk.

Finns det någon gräns för vad du vill prata om i ”Så mycket bättre?”

– Nej. Jag sätter inte upp några direktiv, att det vill jag absolut inte prata om. Varför då? Jag har skrivit böcker om mitt yrkesliv och privatliv, och varit ganska öppen, tycker jag. Det är rätt skönt. Det hör också till min långa erfarenhet att jag hållit på så länge. Jag har inga lik i garderoben. Det har gått jättebra i stort sett. Det är klart det varit påfrestningar på vägen. That’s life. Det är ju så. Jag trivs med livet i dag.

Publicerad:

LÄS VIDARE