Owen Wilson har haft problem länge

NÖJE

Magnus Sundholm rapporterar från Hollywood

För läsare av den här spalten kommer inte Owen Wilsons problem som någon överraskning. Redan i december i fjol berättade vi om hur han suttit och hängt i en bar i Malibu i Kalifornien klockan tolv på dagen. Trots att det inte var mer än tio grader ute var han barfota, iklädd shorts och en helt uppknäppt, kortärmad skjorta.

– Han verkade helt borta, berättade ett svenskt ögonvittne.

Nu kommer rapporter som tyder på att Wilson haft problem i flera år, men att det setts mellan fingrarna eftersom han fått professionell hjälp mellan filminspelningarna.

Precis som i fallet Lindsay Lohan har således cynismen fått råda. Så länge de dragit in pengar till sig själva och sin omgivning har de ansetts för lönande för att tvingas till en längre - och nödvändig - timeout.

Posh vill inte hamna i fel Bentley

Victoria Beckham har helt gått upp i bling-världen sen hon och hennes fotbollsspelande make flyttade till Los Angeles.

Och då åsyftas inte bara den överdådiga lyxvilla som paret köpt i Beverly Hills.

Hon har låtit utsmycka sin Bentley cabriolet med sitt monogram på alla sätena.

– Hon vill försäkra sig om att ingen tar fel bil när hon går på fest, säger en uppgiftslämnare.

De har problem, miljardärerna ...

Garner lika snygg på riktigt

Inte många skådespelare är snyggare i verkligheten än på film. Utan rätt ljus och softade filter är de ofta en besvikelse.

Jennifer Garner är dock en av dem. På intervjuerna i förrgår var hon klassiskt vacker i svart klänning och perfekt hy. Det positiva intrycket bara förstärktes av hennes vänliga och tillmötesgående sätt.

ARTIKELN HANDLAR OM