Helena Hysén: ”En upprättelse”

avJakob Meijer

Publicerad:
Uppdaterad:

Hon skulle först inte vara med.

Men enligt Helena Hysén hade det inte blivit något ”Hyséns” utan henne.

– Man får sig en liten upprättelse, sån här är jag egentligen, säger hon till Nöjesbladet om sin medverkan.

Tidigare fotbollsproffset Glenn Hysén och Helena Hysén gick skilda vägar 2011.

Relationen efter skilsmässan har bitvis varit frostig. Men när familjen Hysén dyker upp i rutan med sin egen realityshow kommer Helena, som har barnen Anton och Annie Hysén tillsammans med sin ex-make, att synas flitigt. Mer än det från början var tänkt.

Till Nöjesbladet säger hon att hennes medverkan i stort sett var en förutsättning för att programmet skulle bli av.

– Vad många kanske inte vet är att jag, Annie och Anton har den här speciella kontakten. Vi är ett lag, vi tre. Kanal 5 hade kanske inte fått den här showen om jag inte medverkat. Det är ju mig de umgås med. Även om barnen träffar sin pappa så är det mig de firar jul och födelsedagar, det är hos mig de är. Jag tror inte det kunnat bli en show utan mig, säger Helena Hysén.

– Jag säger inte att jag är bäst eller så, om du förstår vad jag menar. Jag säger att mina barn är med mig varje dag på något sätt. Och då blir det ganska svårt att göra ett familjeprogram om man inte är med.

1 av 2 | Foto: KANAL 5
Helena Hysén.

Helena Hysén: ”Man är nästan fördömd”

I premiären berättar hon om sina känslor för ex-maken och går även på shoppingtur med sonen Anton Hysén.

Helena Hysén berättar att hon först inte tänkte ställa upp i programmet. Men med facit i hand ångrar hon inte sin medverkan. Tvärtom.

– Det är en rätt skön känsla. Vi hade bestämt att jag inte skulle vara med så mycket. Men så blev jag med mer och mer. Jag känner att jag får en liten upprättelse. Folk tror ju att jag är på ett speciellt sätt. Man är nästan fördömd: ”Hon är sån och sån". Det kan vara en rätt skön känsla att visa att: ”Nej, jag är inte så som ni tror”. Jag är faktiskt en ganska trevlig och normal människa.

”Hyséns” visas på måndagar klockan 21:00 på Kanal 5.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM