Bebislycka för Paul ”Ica-Ulf” Tilly

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Paul ”Ica-Ulf” Tilly ska bli pappa för första gången. I dag, tisdag, avslöjade han den glada nyheten på Instagram.

”Till våren kommer han iaf äntligen, lille Milian Tilly. Som vi längtar efter dig!”

Paul Tilly, mer känd som karaktären Ulf i Icas populära reklamfilmer, och sambon Isabella Staberg ska bli föräldrar.

På Instagram skriver Paul om lyckan inför vad som komma skall.

”Tydligen är ingenting omöjligt. STOR eloge till min fantastiska @bellastaberg som kämpat i månader med dagligt illamående och som varit tröttare än Thutan Khamon på rohypnol. Och nej, gravidhormoner är ingen skröna. Men till våren kommer han iaf äntligen, lille Milian Tilly. Som vi längtar efter dig!” följt av flera kärleksfulla emojis.

Foto: Karin Törnblom
Paul Tilly

Flera kändisar gratulerar honom till babylyckan, däribland Sanna Bråding som skriver ”Men GRATTIS! Sjukt, jag tänkte senast igår ”Undrar när Paul kommer berätta att han ska bli pappa” och så ser jag det här nu! Vilken grej! Jag kände det på mig! Grattis till något av det största livet ger oss”.

Skådespelerskan och förra kollegan i Ica-reklamfilmerna Cecilia Forss kommenterar med orden: ”Nämen herreeeeeguuuuud! Grattis Paul och grattis till din vackra Bella!!! Underbara nyheter!!!”.

Det var för snart ett år sedan som Paul och halvspanjorskan Bella lämnade Sverige för ett liv i Marbella.

– Vi har det jättebra här nere. Hon pratar spanska, men egentligen behöver man knappast det. Alla här pratar engelska eller svenska eller norska. Men jag lär mig sakta spanska, i alla fall fraser här och där, sa han då till Nöjesbladet.
Vi söker Paul Tilly för en kommentar.

ARTIKELN HANDLAR OM

Paul Tilly