Ariana Grande antastad på Aretha Franklins begravning

avBenjamin Andrée

Publicerad:
Uppdaterad:

Ariana Grande blev antastad i direktsänd tv - mitt under Aretha Franklins begravning.

Nu tvingas biskop Charles H Ellis III att be om ursäkt.

– Det skulle aldrig vara min avsikt att ta på en kvinnas bröst. Kanske gick jag över gränsen, säger han till AP.

Superstjärnan Ariana Grande, 25, var en av många stjärnor som uppträdde i samband med souldrottningen Aretha Franklins begravning i Greater Grace Temple i Detroit på fredagen.

Efter att hon framfört Franklins klassiker ”(You make me feel like) A natural woman” tackades hon av biskop Charles H Ellis III som höll om henne i ett fast grepp med handen långt över midjan, så att hans fingrar rörde stjärnan vid brösten.

Tv-bilderna från begravningen visar en uppenbart besvärad Ariana Grande som försöker komma ur hans grepp, samtidigt som biskopen passar på att dra ett skämt om hennes namn. Att när han först läste det på programmet till begravningen tänkte att ”det var en ny rätt på Taco Bell’s meny”.

1 av 3 | Foto: ANGELA WEISS / AFP
Ariana Grande och Charles H Ellis III.

”Kanske gick jag över gränsen”

Kritiken och reaktionerna i sociala medier lät inte vänta på sig.

Biskop Charles H Ellis III gick då ut med en ursäkt, rapporterar The Guardian.

– Det skulle aldrig vara min avsikt att ta på en kvinnas bröst. Kanske gick jag över gränsen, kanske var jag för vänlig och familjär, men återigen: jag ber om ursäkt, säger han.

Biskopen menar också på att han kramade om alla artisterna som medverkade vid begravningsceremonin. Både män och kvinnor. Han ber även om ursäkt för sitt skämt om stjärnans namn.

– Jag ber verkligen om ursäkt till Ariana och alla hennes fans. När man gör ett program som ska pågå i nio timmar så behöver man stoppa in ett skämt här och där, säger han enligt tidningen.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM