Liam Neesons son i ond drogspiral

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Berättar om destruktiva livet efter mamma Natasha Richardsons tragiska död

1 av 3 | Foto: SPLASH NEWS
Micháel Neeson på bild 2009.

Hans mamma Natasha Richardson dog i en skidolycka 2009.

Nu talar Michéal Neeson ,19, ut om sitt vilda drogliv.

– Jag festade mycket, men jag insåg att det var en försenad reaktion på hennes död, säger han till tidningen Sunday times.

Natasha Richardson tog nybörjarlektioner på en skidort i Kanada 2009, när hon föll i backen och slog i vänstra sidan av ansiktet. Den kända skådespelerskan åkte utan hjälm och efter att ha klagat på stora smärtor togs hon in på sjukhus, där hon hamnade i koma och senare dog.

Hennes och Liam Neesons son Michéal, i dag 19 år gammal, berättar för tidningen Sunday times om sina vilda tonårsår. Han säger att han festade vilt i New York för att förtränga sorgen efter mammans död.

– Jag var ute och festade mycket, jag var ute efter självbekräftelse. Jag ville vara vuxen, och därför började jag ta droger, säger Michéal i intervjun.

”Gillade att festa”

Folk runtomkring honom såg att han hade problem och härledde dem till mammans död.

– Men jag vägrade inse, jag hävdade envist att jag bara gillade att festa. Nu inser jag att det var en försenad reaktion på hennes död, säger han.

Liam Neesons äldsta son jobbar nu som gallerist och säger att det är pappan och hans lillebror, 18-åriga Daniel, som hjälpt honom att komma på fötter igen. Förra året checkade han in sig själv på rehab och snart är det premiär för hans första utställning i London.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN