Hugh Grant på besök i Stockholm

Publicerad 2015-03-10

”Hälsar på en vän”

Hugh Grant och Anna Eberstein, mamma till hans 2-årige son, befinner sig i Stockholm.

I går siktades paret på innekrogen Riche tillsammans.

– Jag är här och hälsar på en vän, säger Hugh Grant till Expressen.

Förra året avslöjade brittiska The Sun att Hugh Grant, 54, har en son ihop med svenska Anna Eberstein, 36. Paret ska ha haft en kort romans vilket ledde till att Eberstein blev gravid och födde en son i september 2012. Tre månader senare fick Hugh Grant fick sitt andra barn tillsammans med Tinglan Hong, 33.

– Det är ett udda arrangemang. De var båda gravida med Hughs barn samtidigt, säger en källa till The Sun.

Under måndagskvällen sågs paret tillsammans på Riche i Stockholm. De satt tätt intill varandra och Grant såg avslappnad och glad ut, enligt Expressen som fick en kort kommentar från stjärnan.

– Jag är här och hälsar på en vän, sa han och log mot Anna Eberstein.

Körde racing i Skåne

Anna Eberstein och Hugh Grant har besökt Sverige tillsammans tidigare. I september förra året gästade paret, som inte bekräftat att de har en kärleksrelation, Knutstorp i Skåne. Anledningen var racerdagen på Ring Knutstorp, där Grant körde Ferrari i ett välgörenhetslopp där han slutade sist.

Under testkörningen fick Nöjesbladet träffa stjärnan som då gav den enda kommentaren hittills om relationen med Eberstein.

– Vi är mycket nära vänner. Hon är en fantastisk mamma.

Pojken, vars namn inte offentliggjorts, bor tillsammans med sin mamma i en lyxvilla inte långt från Hugh Grants hem i London. Grant lät barnet testsitta bilen men bad vid tillfället fotograferna att inte ta bilder av sonen.

– Jag träffar honom ofta. Nästan varje dag. Jag älskar honom väldigt mycket, sa han till Nöjesbladet.

Träffades på fest

Eberstein är en före detta producent för sportkanalen ESPN, en duktig tennisspelare och representerar klubben Queen's Club London - där Hugh Grant regelbundet går på matcher.

Grant och Eberstein träffades, enligt Mirror, på en fest i London där hon pitchade en filmidé för honom. Hugh Grant har sedan tidigare två barn med Tinglan Hong. Tabitha Xaio Xi föddes 2011 och Felix Chang 2012.

Bli uppdaterad på nöjesnyheter – och tyck till – på Nöjesbladets Facebook!

ANNONS

Följ ämnen i artikeln