Mode

Test: 5 serum som boostar huden

NÖJE

Här är superdropparna som ger strålande fräsch hud

Här är superdropparna som ger strålande fräsch hud.

Vill du maximera resultatet av din hudvård?

Lägg till ett serum till den dagliga hudvårdsrutinen. För medan en ansiktskräm vårdar och skyddar hudytan består serumet, eller boostern som det också kallas, av mindre molekyler som tränger djupare ner i huden och bygger upp och reparerar den inifrån. Därför är serum den effektivaste produkten i hudvårdsarsenalen.

Vilket serum passar dig?

Vid all hudvård gäller det att utgå ifrån behoven. Det finns serum som passar alla hudtyper och som verkar för att förbättra samtliga hudtillstånd.

Hur används serum?

Serum används morgon och kväll på rengjord hud innan dag- eller nattkräm. Applicera droppvis och massera in över ansiktet tills allt absorberats. Glöm inte hals och dekolletage som är de ställen där ålderstecken syns först. Överdosera inte, serum har en hög koncentration av näringsämnen och en liten mängd räcker långt.

Bekämpar rynkor: ”Transderma A”, Transderma

Nattserum som exfolierar huden och stimulerar cellförnyelsen med snabbt och synligt resultat på rynkor och slapp hud.

Adderar fukt: ”Hydraquench intensive serum bi-phase”, Clarins

All hud behöver fukt, men känns huden stram och livlös är behovet akut. Det här tvåfas-serumet med hyaluronsyra har en fantastisk förmåga att släcka törsten även hos den mest uttorkade hud.

Minskar pigmentfläckar: ”Vit-a-plus illuminating serum”, Md formulations

Ivrigt solande och ökad ålder är orsaken till de irriterande (och envisa!) bruna fläckarna. Det här koncentratet attackerar missfärgningarna med AHA-syra, vitaminer och lakritsrot med en effekt som liknar suddgummi.

Ökar lystern: ”C-esta face serum”, Jan Marini

Ett pump morgon och kväll av det här lätta, c-vitaminspäckade serumet är allt som behövs för att matt, glåmig hud ska återfå en hälsosam glow.

Hejdar kråksparkar: ”Neuroliquid volufill youth eye serum”, Peter Thomas Roth

Återfuktande och kollagenstimulerande ögonserum som ger huden en tillfällig plumpeffekt som slätar ut rynkor och linjer samtidigt som det hålögda intrycket minskar.

Anna Wahlberg

ANNONS

Få naturligt vitare tänder hemma! Om du beställer idag kan du påbörja din behandling inom 1-2 dagar!

Extern länk från Dentway

Köp här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Mode

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode